Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέα επενδυτική πρόταση από τη DOS ENERGY Hellas

Μια νέα επενδυτική πρόταση, με προοπτικές απόδοσης που ξεπερνούν το 60% ετησίως, προσφέρει η DOS ENERGY Hellas, και αφορά στην απόκτηση μετοχών σε Μονάδες Φυτικής Βιομάζας.

Νέα επενδυτική πρόταση από τη DOS ENERGY Hellas
Η DOS ENERGY Hellas , μέλος του Ομίλου DOS GROUP, παρήγαγε μια νέα επενδυτική πρόταση με ισχυρές προοπτικές απόδοσης που ξεπερνα το 60% ετησίως.

Η DOS ENERGY Hellas προτείνει το «Εισόδημα+» που αφορά την απόκτηση μετοχών σε Μονάδες Φυτικής Βιομάζας ισχύος 1Mw που λειτουργούν με την τεχνολογία αεριοποίησης Woodchip (Ροκανίδια Ξύλου). Οι Μονάδες Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας από Φυτική Βιομάζα εντάσσονται στις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας και αποτελούν μία από τις πλέον διαδεδομένες τεχνολογίες παραγωγής ενέργειας με φιλική για το περιβάλλον μέθοδο.

Με ελάχιστο κεφάλαιο εισόδου τις 11.000 ευρώ ο επενδυτής αποκτά 10kw (1%) σε Μονάδα που η DOS ENERGY Hellas αδειοδοτεί, κατασκευάζει και διαχειρίζεται.

Ιδιαίτερα σημαντικό είναι να τονιστεί ότι η DOS ENERGY Hellas διατηρεί ποσοστό σε κάθε Μονάδα ενώ ταυτόχρονα είναι ο διαχειριστής του έργου καθώς και ότι εγγυάται την ετήσια παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας.

Το 20ετούς διάρκειας συμβόλαιο και η τιμή αγοράς της ηλεκτρικής ενέργειας που παράγεται από βιομάζα μαζί με τη διαχείριση της Μονάδας από τη DOS ENERGY HELLAS δημιουργούν για τον επενδυτή μια ετήσια απόδοση 7.350 ευρώ προ φόρων και αποσβέσεων για 20 χρόνια με μια επένδυση 11.000 ευρώ.

Η DOS ENERGY Hellas είναι εταιρεία Επενδυτικών Συμβούλων που προωθεί ολοκληρωμένες επενδυτικές προτάσεις στις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας με ιδιαίτερη έμφαση στη παραγωγή ενέργειας από Φυτική Βιομάζα και τις Ανεμογεννήτριες έως 50Kw.

Από την έναρξη των δραστηριοτήτων της στην οικονομία των τεχνολογιών της Πράσινης Ενέργειας αναπτύσσεται και λειτουργεί μέσα σε πλαίσια Οικολογικής Συνείδησης, Υψηλής Εταιρικής Ευθύνης και δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην υλοποίηση έργων υψηλής Ελληνικής Προστιθέμενης Αξίας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο 2110121390 ή να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα στο www.dosenergy.gr

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v