Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέα υπηρεσία πληρωμών για τις επιχειρήσεις από την Alpha

Από την 4.4.2016 η υπηρεσία είναι διαθέσιμη σε όλες τις Επιχειρήσεις που συνεργάζονται με την Alpha Bank, μέσω της αναβαθμισμένης υπηρεσίας ηλεκτρονικού εμπορίου της Τραπέζης, Alpha e-commerce.

Νέα υπηρεσία πληρωμών για τις επιχειρήσεις από την Alpha

Η Alpha Bank, ο μεγαλύτερος αποδέκτης (acquirer) καρτών πληρωμών στην Ελλάδα, εισάγει πρώτη στην ελληνική αγορά τη δυνατότητα αποδοχής του "ψηφιακού πορτοφολιού" MasterPass, προσφέροντας στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις ακόμη περισσότερη ταχύτητα, ευκολία και ασφάλεια, κατά την αποδοχή συναλλαγών με κάρτες, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

H νέα υπηρεσία πληρωμών MasterPass διατίθεται διεθνώς από την MasterCard και η χρήση της αυξάνεται με ταχύ ρυθμό.

Από την 4.4.2016 είναι διαθέσιμη σε όλες τις Επιχειρήσεις που συνεργάζονται με την Alpha, μέσω της αναβαθμισμένης υπηρεσίας ηλεκτρονικού εμπορίου της Τραπέζης, Alpha e-commerce.

"Με το MasterPass, οι online πληρωμές ολοκληρώνονται γρήγορα και εύκολα, ενώ η διαδικασία των συναλλαγών είναι ιδιαίτερα απλή. Ο χρήστης της υπηρεσίας απλώς επιλέγει ως τρόπο πληρωμής το MasterPass, συνδέεται στο "ψηφιακό πορτοφόλι" που έχει δημιουργήσει στην τράπεζα συνεργασίας του και επιλέγει την κάρτα που επιθυμεί να χρησιμοποιήσει για την πληρωμή.

∆εν απαιτείται η πληκτρολόγηση των στοιχείων της κάρτας του, καθώς αυτά βρίσκονται ήδη αποθηκευμένα με ασφάλεια στο ψηφιακό του πορτοφόλι και δεν γνωστοποιούνται στην εκάστοτε συναλλασσόμενη επιχείρηση", εξηγεί ο ∆ιευθυντής της ∆ιευθύνσεως Εναλλακτικών ∆ικτύων της Alpha κ. Σωτήριος Κυριάκος.

Μέσω της νέας υπηρεσίας MasterPass υποστηρίζονται όλες οι κάρτες πληρωμών (American Express, Visa, MasterCard, Diners Club), ενώ η απόκτησή της δεν απαιτεί καμμία ενέργεια από την πλευρά των συνεργαζομένων Επιχειρήσεων, καθώς η προσθήκη του νέου τρόπου πληρωμής γίνεται αυτομάτως στη σελίδα πληρωμής της Τραπέζης.

"Με τη διάθεση της νέας υπηρεσίας MasterPass στους Πελάτες της, η Alpha Bank στηρίζει εμπράκτως τις σύγχρονες επιχειρήσεις, παρέχοντάς τους έναν νέο γρήγορο, εύκολο και ασφαλή τρόπο πληρωμών. Παράλληλα, τους επιτρέπει να επιτύχουν αύξηση των συναλλαγών τους στον ταχέως αναπτυσσόμενο χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου", σημειώνει ο ∆ιευθυντής της ∆ιευθύνσεως Καρτών και Προϊόντων Καταναλωτικής Πίστεως της Alpha Bank κ. Γρηγόριος Πολίτης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v