Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

FBBank:Προνομιακοί λογαριασμοί σε ευρώ, δολάρια

Η FBBank για άλλη μια φορά προσφέρει στους καταθέτες την καλύτερη λύση για τις αποταμιεύσεις τους, παρουσιάζοντας μία νέα δεσμίδα προνομιακών λογαριασμών σε ΕΥΡΩ αλλά και Δολάρια ΗΠΑ.

FBBank:Προνομιακοί λογαριασμοί σε ευρώ, δολάρια
Η FBBank για άλλη μια φορά προσφέρει στους καταθέτες την καλύτερη λύση για τις αποταμιεύσεις τους, παρουσιάζοντας μία νέα δεσμίδα προνομιακών λογαριασμών σε ΕΥΡΩ αλλά και Δολάρια ΗΠΑ, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Νέοι Προθεσμιακοί Λογαριασμοί “FIRST PROFIT” EURO & USD με κλιμακούμενο επιτόκιο, διάρκεια 3 διμήνων και τα χρήματά διαθέσιμα ανά δίμηνο.

Οι αποδόσεις που προσφέρουν οι λογαριασμοί είναι : στον “FIRST PROFIT EURO” επιτόκιο έως 5,5% από €20.000 αρχικό κεφάλαιο και στον “FIRST PROFIT USD”, σε Δολάρια ΗΠΑ, επιτόκιο έως 3,4% από $10.000 αρχικό κεφάλαιο.

Όμως έχετε ακόμα ένα λόγο για να τοποθετήσετε Δολάρια ΗΠΑ στην FBBank, εφόσον προσφέρει την καλύτερη πρόταση και σε Λογαριασμό Ταμιευτηρίου, με τον FIRST ACCOUNT USD από μόλις $5.000 αρχικό κεφάλαιο, τα χρήματά σας ανά πάσα στιγμή διαθέσιμα και υψηλό επιτόκιο 2,6%, αναφέρει η FBBank στην ανακοίνωση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v