Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

EPSILON NET: Βράβευση από Business It Excellence Awards

Για 3η συνεχόμενη χρονιά η Epsilon Net, λαμβάνει βραβείο στον ετήσιο διαγωνισμό Business It Excellence Awards. Μετά από τη απονομή του Βραβείου ως Νο1 εταιρεία στους λογιστές και τους φοροτεχνικούς το 2012, και τη διάκρισή της ως κορυφαία εταιρεία Εξυπηρέτησης Πελατών για το 2013, ήρθε φέτος και η βράβευση της για τις εξειδικευμένες εφαρμογές στον κλάδο των ξενοδοχείων.

Η φετινή διάκριση αποτελεί επιβεβαίωση της δυναμικής πορείας και του συνεχώς αυξανόμενου μεριδίου αγοράς της Epsilon Net, και στον κλάδο των ξενοδοχείων, με την καταξιωμένη σουίτα Pylon Payroll / HRM / Time Attendance καθώς, δηλώνει ξεκάθαρα ότι η εταιρία θέτει σε όλα τα προϊόντα υψηλά δεδομένα ποιότητας και υποστήριξης ανταποκρινόμενοι απόλυτα στις τάσεις και τις απαιτήσεις των κάθετων αγορών.

Το βραβείο παρέλαβε εκ μέρους της εταιρίας ο Πρόεδρος και Δ. Σύμβουλος της εταιρίας κ. Ιωάννης Μίχος ο οποίος είπε μεταξύ άλλων, ότι νιώθει υπερήφανος για την αναπτυξιακή πορεία της εταιρίας, ενώ σημείωσε ότι το βραβείο αυτό αφιερώνεται στους 250 εργαζόμενους που καθημερινά δίνουν το καλύτερο τους εαυτό, για να ανταποκριθούν στις ανάγκες των πελατών. Τέλος επεσήμανε ότι η εταιρία επενδύει ακόμα πιο δυναμικά στις επιχειρήσεις συνεχίζοντας πάντα με χαμόγελο και αισιοδοξία.

H εταιρία Epsilon Net ευχαριστεί θερμά, όλους τους πελάτες της που με την προτίμησή τους στα προϊόντα της, την έχουν θέσει όλα αυτά τα χρόνια σε πρωταγωνιστική θέση στο τομέα των εφαρμογών για επιχειρήσεις και επαγγελματίες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v