Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

EPSILON NET: Κίνηση προσφοράς

Σε μία ιδιαίτερα σημαντική κίνηση προσφοράς προχώρησε η Εταιρεία "EPSILON NET" για την στήριξη των μονίμων Κοινωνικών Δομών Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας που έχει δημιουργήσει ο Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων με την παροχή Λογιστικών Προγραμμάτων για το τμήμα Οικονομικής Διαχείρισης.

Οι μόνιμες Κοινωνικές Δομές Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας που έχει δημιουργήσει ο Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων σε συνεργασία με τους δήμους Νίκαιας – Αγ. Ιωάννη Ρέντη, Πειραιά, Κερατσινίου – Δραπετσώνας και Περάματος καθώς και Κορινθίων αποτελούν μία ζεστή αγκαλιά για εκατοντάδες συμπολίτες μας και έχουν εξοπλιστεί άρτια χάρη στους Υποστηρικτές του Ομίλου που στέκονται αρωγοί στο ιδιαίτερα σημαντικό ανθρωπιστικό αυτό έργο.

"Η ανάγκη για χρήση εύχρηστων, πρακτικών και ασφαλών Λογιστικών προγραμμάτων μας οδήγησε στην προσέγγιση της Εταιρείας "Epsilon Net". Η ανταπόκριση της διοίκησης της Εταιρείας στο αίτημα του Ομίλου ήταν έγκαιρη. Η "Epsilon Net" με την ευγενική προσφορά Λογιστικών Προγραμμάτων για την διαχείριση και καταχώρηση των Μισθοδοσιών, των εσόδων και εξόδων και λοιπών λογιστικών εργασιών συμβάλλει σημαντικά στην προσπάθειά μας για την βελτίωση της λειτουργίας των 4 Δομών Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας" δήλωσε ο Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και Αντιπρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ομίλων, Συλλόγων και Κέντρων της UNESCO (WFUCA) για την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική κ. Ιωάννης Μαρωνίτης.

Από την πλευρά της, η κα. Αναγνώστου, Γενική Διευθύντρια της Epsilon Net, δήλωσε τα παρακάτω: Σε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο για τη χώρα, κάθε επιχείρηση οφείλει να συνδράμει με όποιο τρόπο μπορεί σε κάθε συλλογική προσπάθεια που προσφέρει ανακούφιση στις κοινωνικά ευπαθείς ομάδες. Η Epsilon Net είναι πάντοτε συνεπής σε κάθε τέτοιο κάλεσμα, και δεσμεύεται να παραμείνει ενεργός αρωγός στις προσπάθειες του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v