Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ALPHA BANK: Μεταβολή δικαιωμάτων ψήφου

Η Alpha Bank ανακοίνωσε ότι κατόπιν σχετικής γνωστοποίησης της WELLINGTON MANAGEMENT GROUP, LLP στις 12.3.2015, η τελευταία κατέχει από 11.3.2015, έμμεσα, 210.670.469 δικαιώματα ψήφου που αντιστοιχούν σε ισάριθμες κοινές, ονομαστικές, μετά ψήφου, άυλες μετοχές, κάτω του ορίου του 5,00% επί του συνόλου δικαιωμάτων ψήφου της Τραπέζης, αφαιρουμένων αυτών που ανακοίνωσε ότι κατέχει το ΤΧΣ.

Από 1.1.2015 η WELLINGTON MANAGEMENT COMPANY, LLP, εγγεγραμμένος σύμβουλος επενδύσεων στις Η.Π.Α., άλλαξε την επωνυμία της σε WELLINGTON MANAGEMENT GROUP, LLP ("Wellington Management Group"), μεταφέροντας τις συμβουλευτικές εργασίες των Η.Π.Α. στην WELLINGTON MANAGEMENT COMPANY LLP, Delaware.

Η WELLINGTON MANAGEMENT COMPANY, LLP ελέγχεται άμεσα από την WELLINGTON INVESTMENT ADVISORS HOLDINGS LLP, που με την σειρά της ελέγχεται άμεσα από την WELLINGTON GROUP HOLDINGS LLP που με τη σειρά της ελέγχεται άμεσα από την WELLINGTON MANAGEMENT GROUP LLP.

Η WELLINGTON MANAGEMENT INTERNATIONAL LTD ελέγχεται άμεσα από την WELLINGTON MANAGEMENT GLOBAL HOLDINGS LTD που με την σειρά της ελέγχεται άμεσα από την WELLINGTON INVESTMENT ADVISORS HOLDINGS LLP, που με τη σειρά της ελέγχεται άμεσα από την WELLINGTON GROUP HOLDINGS LLP που με τη σειρά της ελέγχεται άμεσα από την WELLINGTON MANAGEMENT GROUP LLP.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v