Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΝΗΡΕΥΣ: Μεταβολή ποσοστού Linnaeus

Σε εφαρμογή των διατάξεων του Ν. 3556/2007, η ΝΗΡΕΥΣ ΑΕ γνωστοποιεί κατόπιν σχετικής ενημέρωσης από την Linnaeus Capital Partners B.V. ότι το ποσοστό των άμεσων δικαιωμάτων ψήφου που κατέχει και ενσωματώνονται σε μετοχές εκδόσεώς της, θα ασκηθεί από πληρεξουσίους κατά την κρίση τους (Vadim Dubrovin ή/και Βασίλειος-Παναγιώτης Δουζένης ή/και Ευαγγελία Πετρόγλου) στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της εταιρείας την 20η Απριλίου 2015, και ανέρχεται σε 23,592% του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου στην εταιρεία, δηλαδή 15.027.577 μετοχές.

Το ποσοστό αυτό υπερβαίνει το όριο του 20%. Πριν από την ως άνω παροχή πληρεξουσιότητας εκπροσώπησης ο συνολικός αριθμός των δικαιωμάτων ψήφου ήταν κατώτερος του ελάχιστου ορίου. Μετά την παροχή πληρεξουσιότητας ο συνολικός αριθμός των δικαιωμάτων ψήφου που θα ασκήσουν τα ως άνω πρόσωπα διαζευκτικά ή απο κοινού ανέρχεται σε 15.027.577 μετοχές και το συνολικό ποσοστό των δικαιωμάτων ψήφου ανέρχεται σε 23,592% .

Το ποσοστό αυτό αφορά μόνον τη Γενική Συνέλευση και θα παύσει να ισχύει μετά από αυτή. Όλες οι παραπάνω αλλαγές στα δικαιώματα ψήφου βάσει των πληρεξουσίων ισχύουν και για την τυχόν Επαναληπτική Γενική Συνέλευση ή μετά από αναβολή Γενική Συνέλευση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v