Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

FORTHNET: Αλλαγή χρήσης αντληθέντων κεφαλαίων

Η Forthnet Α.Ε. (η «Εταιρεία»), γνωστοποιεί στο επενδυτικό κοινό, ότι το Διοικητικό της Συμβούλιο αξιολογώντας το πλάνο λειτουργίας και ανάπτυξης της Εταιρείας, αποφάσισε στις 28.5.2015 την αλλαγή χρήσης των αντληθέντων κεφαλαίων από την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου με καταβολή μετρητών ύψους 29.143.372,50 ευρώ που πραγματοποιήθηκε, βάσει της από 23.8.2012 απόφασης της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης.

Συγκεκριμένα, οι τροποποιήσεις των ποσών που αποφασίστηκαν ανά κατηγορία χρήσης, σε σχέση με αυτά που αναφέρονται στον πίνακα διάθεσης που περιλαμβάνεται στο εγκεκριμένο ενημερωτικό δελτίο, όπως αυτός τροποποιήθηκε με την από 29.5.2014 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, είναι οι ακόλουθες:

Α) Καθώς δεν προέκυψαν οι συνθήκες για την ένταξη σε επενδυτικό νόμο της σχετικής επένδυσης, μεταφέρεται το ποσό των 1.750.000 ευρώ από την κάλυψη ιδίας συμμετοχής σε υπό εξέταση επενδυτικό του Ν.3908/2011 στην κατηγορία αποπληρωμής προμηθευτών της εταιρείας και παρατείνεται το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης σε 21 μήνες

Β) Παρατείνεται το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης για την κατηγορία εξυπηρέτησης υποχρεώσεων της εταιρείας από δανειακές συμβάσεις από 18 σε 30 μήνες.

Τα υπόλοιπα ποσά από το αδιάθετο υπόλοιπο ανά κατηγορία χρήσης παραμένουν αμετάβλητα, ως είχε προβλεφθεί στο εγκεκριμένο ενημερωτικό δελτίο της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου και στην από 29.5.2014 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου.

Επισημαίνουμε ότι οι παραπάνω τροποποιήσεις αποφασίστηκαν προκειμένου η Εταιρεία να υλοποιήσει αποτελεσματικά τους στόχους της, τις λειτουργικές και αναπτυξιακές της ανάγκες και το επενδυτικό της πλάνο.

Οι παραπάνω τροποποιήσεις τελούν υπό την έγκριση της προσεχούς Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μετόχων που θα πραγματοποιηθεί στις 26 Ιουνίου 2015.

Ο πίνακας διάθεσης των αντληθέντων κεφαλαίων σε σχέση με τα αναφερόμενα στο εγκεκριμένο Ενημερωτικό Δελτίο της Εταιρείας ισχύει όπως τροποποιήθηκε με τις από 29.5.2014 και 28.05.2015 αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v