Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

EPSILON NET: Στους National Champions των European Business Awards

Για το 2015-2016, η Epsilon Net γίνεται η μοναδική εταιρία πληροφορικής στην Ελλάδα που για 3η συνεχόμενη χρονιά συγκαταλέγεται στους National Champions της χώρας των European Business Awards. Φέτος, η Epsilon Net διεκδικεί μια θέση στις δέκα καλύτερες εταιρίες της Ευρώπης στην κατηγορία «Επιχείρηση της Χρονιάς», ενώ πέρσι εκλέχθηκε National Champion στην κατηγορία «Καινοτομία» και πριν 2 χρόνια, ο πρόεδρος της εταιρίας, κος Ιωάννης Μίχος, συγκαταλέχθηκε στους δέκα κορυφαίους επιχειρηματίες της Ευρώπης.

Τα εξαιρετικά οικονομικά αποτελέσματα της εταιρίας για το 2014, όπως επίσης και η αξιοσημείωτη πορεία ανάπτυξης που ακολουθεί η Epsilon Net, ακόμη και στα χρόνια της κρίσης, αποτέλεσαν το βασικό κριτήριο επιλογής της εταιρίας ως National Champion. Αξίζει να σημειωθεί πως, φέτος στο διαγωνισμό πήραν μέρος 32.000 επιχειρήσεις από 33 χώρες της Ευρώπης.

Τα European Business Awards είναι ένας ανεξάρτητος, μη κερδοσκοπικός οργανισμός που αναγνωρίζει και επιβραβεύει την επιχειρηματικότητα, τις βέλτιστες πρακτικές και την καινοτομία των επιχειρήσεων της Ευρώπης. Διοργανώνεται για ένατη συνεχή χρονιά, με κύριο χορηγό το διεθνές δίκτυο ανεξάρτητων ελεγκτών και συμβούλων επιχειρήσεων RSM International.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v