Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΚΥΠΡΟΥ: Επικύρωση Σχεδίου Διακανονισμού από το Δικαστήριο

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας επικύρωσε σήμερα, 21 Δεκεμβρίου 2016, το Σχέδιο Διακανονισμού, το οποίο προβλέπεται να υλοποιηθεί σύμφωνα με τα άρθρα 198 μέχρι 200 του περί Εταιρειών Νόμου της Κύπρου, μεταξύ της Τράπεζας Κύπρου Δημόσια Εταιρία Λίμιτεδ (η «Τράπεζα»), της Bank of Cyprus Holdings Public Limited Company («BOCH») και των Μετόχων της Τράπεζας (το «Σχέδιο»).

Εκτός εάν ορίζεται διαφορετικά, οι όροι σε κεφαλαία σε αυτή την ανακοίνωση έχουν την έννοια και την ερμηνεία που τους αποδίδεται στην Εγκύκλιο Μετόχων, η οποία δημοσιεύτηκε από την Τράπεζα στις 21 Νοεμβρίου 2016 και καθορίζει τις λεπτομέρειες του Σχεδίου.

Χρονοδιάγραμμα

Σε συνέχεια των πιο πάνω εξελίξεων, η Τράπεζα αναμένει τα επόμενα βήματα που οδηγούν στην Εισαγωγή των μετοχών στις αρχές Ιανουαρίου 2017.

Οποιεσδήποτε αλλαγές στο προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα, περιλαμβανομένης της ανακοίνωσης για την τελευταία ημέρα διαπραγμάτευσης των Υφιστάμενων Μετοχών, θα ανακοινωθούν από την Τράπεζα ή/και την BOCH σε εύθετο χρόνο, περιλαμβανομένης και της ανάρτησης των ανακοινώσεων στην ιστοσελίδα της Τράπεζας, www.bankofcyprus.com.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v