Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

INTRALOT: Υπογραφή συμφωνίας με AMELCO για στρατηγική συνεργασία ανάπτυξης πλατφόρμας αθλητικού στοιχήματος

Η INTRALOT ΚΑΙ Η AMELCO ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ
ΓΙΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ


7 Μαρτίου 2017

Η INTRALOT και η AMELCO ανακοινώνουν την υπογραφή οριστικής συμφωνίας στρατηγικής συνεργασίας για την ανάπτυξη σουίτας προϊόντων αθλητικού στοιχήματος νέας γενιάς.

Η συμφωνία συνεργασίας προβλέπει ότι η INTRALOT θα ενσωματώσει τμήματα (modules) της κορυφαίας πλατφόρμας ATS της AMELCO, ώστε να αναπτύξει μία καινοτόμο και ενιαία λύση αθλητικού στοιχήματος για όλα τα κανάλια διανομής (omni-channel). Το νέο αυτό προϊόν θα προσαρμοσθεί ώστε να ικανοποιεί τις  ανάγκες των λοταριών που λειτουργούν σε ρυθμιζόμενες αγορές και όλων των διοργανωτών αθλητικού στοιχήματος διεθνώς, καλύπτοντας τις ανάγκες των πελατών της σε όλα τα κανάλια.

Για την υλοποίηση του έργου θα συνεργαστούν στενά οι τεχνικές ομάδες της INTRALOT και της AMELCO, ώστε να  αναπτύξουν από κοινού ένα μοναδικό προϊόν, το οποίο θα συνδυάζει την ισχυρή τεχνογνωσία της INTRALOT στα επίγεια τυχερά παιχνίδια με την πρωτοποριακή λειτουργικότητα της online πλατφόρμας αθλητικού στοιχήματος της AMELCO.

Το νέο προϊόν, που θα προσφέρει ενιαία εμπειρία σε όλα τα κανάλια, θα αναπτυχθεί πάνω στην κύρια πλατφόρμα αθλητικού στοιχήματος της AMELCO, η οποία ήδη χρησιμοποιείται από ένα μεγάλο αριθμό κορυφαίων operator. Η πλατφόρμα ATS θα ενσωματωθεί στην καθιερωμένη, εγκεκριμένη από τη Διεθνή Ένωση Λοταριών (WLA)  επίγεια λοταριακή λύση της INTRALOT, ώστε να αναπτυχθεί η νέα προσαρμοσμένη λύση.

Ο κ. Αντώνιος Κεραστάρης, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου INTRALOT, δήλωσε: "Η παραδοσιακή υπεροχή της INTRALOT στη διοργάνωση αθλητικού στοιχήματος διεθνώς θα ενισχυθεί περαιτέρω με την ενσωμάτωση των πρωτοποριακών λειτουργιών του λογισμικού της AMELCO. Είμαστε σίγουροι πως το καινοτόμο προϊόν που θα αναπτυχθεί μέσα από αυτή τη συνεργασία γρήγορα θα αναγνωρισθεί ως η καλύτερη ολοκληρωμένη πλατφόρμα για επίγειο και online στοίχημα παγκοσμίως."

Ο ιδιοκτήτης και ιδρυτής της AMELCO κ. Damian Walton δήλωσε: "Η ευκαιρία που έχουμε να αναπτύξουμε τη λύση αθλητικού στοιχήματος της AMELCO, συμπεριλαμβανομένης της αλγοριθμικής μηχανής trading και των υπηρεσιών φυσικού trading που διαθέτουμε, στον πυρήνα των δραστηριοτήτων της INTRALOT, θα μας βοηθήσει να αναδείξουμε όλες τις δυνατότητες του προϊόντος. Η συνεργασία μας με την INTRALOT θα μας επιτρέψει να αυξήσουμε τη δυναμική μας σε παγκόσμια κλίμακα."


INTRALOT

Η INTRALOT, εισηγμένη εταιρεία που ιδρύθηκε το 1992, έχει αναδειχθεί σε ηγέτιδα δύναμη του κλάδου των τυχερών παιχνιδιών, τόσο ως προμηθευτής λύσεων, όσο και ως διοργανωτής τυχερών παιχνιδιών σε 55 κράτη και πολιτείες του κόσμου με ρυθμισμένη αγορά. Με έσοδα €1,91 δισ. και περισσότερους από 5.200 εργαζομένους το 2015, η INTRALOT αποτελεί μία ισχυρή εταιρεία, η οποία αναπτύσσει τα προϊόντα της εστιάζοντας στην εμπειρία του παίκτη. Η INTRALOT είναι τοποθετημένη στρατηγικά, ώστε να προσφέρει στις λοταρίες και στους οργανισμούς τυχερών παιχνιδιών σε όλον τον κόσμο καινοτόμες λύσεις και λειτουργική τεχνογνωσία. Μέσω μιας δυναμικής και ενιαίας προσέγγισης ανάπτυξης προϊόντων (omni-channel), η INTRALOT προσφέρει ένα ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο πρωτοποριακών συστημάτων, προϊόντων και υπηρεσιών για όλους τους τομείς τυχερών παιχνιδιών (Λοταρία, Στοίχημα, Interactive, VLT). Οι παίκτες μπορούν να απολαμβάνουν ενιαία και εξατομικευμένη εμπειρία μέσω συναρπαστικών τυχερών παιχνιδιών και ελκυστικού περιεχομένου σε όλα τα κανάλια διανομής, επίγεια και online. Η INTRALOT έχει λάβει τη σημαντική πιστοποίηση υπεύθυνου παιχνιδιού “WLA Responsible Gaming Framework” για τις διεθνείς δραστηριότητές της από την Παγκόσμια Ένωση Λοταριών (WLA).

Για περισσότερες πληροφορίες:

Κα. Δήμητρα Τζήμου, CorporateRelationsManager,

Tηλ. 210 61 56 000, φαξ. 210 61 06 800, email: [email protected] www.intralot.com

AMELCO

Η AMELCO αναπτύσσει λύσεις trading και sportsbook προσαρμοσμένες στις ανάγκες των πελατών της. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2006 κεφαλαιοποιώντας την τεχνογνωσία που απέκτησε αναπτύσσοντας λύσεις trading και σχετικές υπηρεσίες για το διεθνή τραπεζικό κλάδο. Η λύση trading αθλητικού στοιχήματος της AMELCO  αναγνωρίζεται σήμερα ως η κορυφαία του κλάδου και έχει ενσωματωθεί σε περισσότερες από 50 εταιρείες παροχής αθλητικών δεδομένων (sport data feed) και 200 παιχνίδια τύπου καζίνο.

Για περισσότερες πληροφορίες: [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v