Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΛΥΦ: Οικονομικό ημερολόγιο

Στο πλαίσιο της ορθής και έγκαιρης ενημέρωσης του επενδυτικού κοινού και σύμφωνα με το άρθρο 4.1.2 & 4.1.4.3.1 του Κανονισμού Χρηματιστηρίου Αθηνών, η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΦΑΝΤΟΥΡΓΙΑ Α.Ε. ανακοινώνει το Οικονομικό Ημερολόγιο έτους 2017.

1. Ανακοίνωση Ετησίων Οικονομικών Καταστάσεων (Στοιχεία & Πληροφορίες Χρήσης 1/1-31/12/2016 και Ετήσια Οικονομική Έκθεση περιόδου 1/1-31/12/2016), με ανάρτηση στην ιστοσελίδα του Χρηματιστηρίου Αθηνών (www.helex.gr) και της Εταιρείας (www.hellenicfabrics.gr ): Η Διοίκηση της «Ελληνική Υφαντουργία Α.Ε.», γνωστοποιεί ότι δεν θα προβεί εμπρόθεσμα στη δημοσίευση της ετήσιας οικονομικής έκθεσης 2016, επειδή δεν έχει καταστεί ακόμη δυνατή η οριστικοποίηση των οικονομικών καταστάσεων, με την αποτύπωση όψιμων γεγονότων που αφορούν την εταιρεία.

2. Ετήσια Γενική Συνέλευση: Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2017.

Η Εταιρεία δεν αναμένεται να προβεί σε ετήσια ενημέρωση αναλυτών σχετικά με τα οικονομικά αποτελέσματα και δεν θα διανείμει μέρισμα για τη χρήση 2016, ενώ διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλει τις προαναφερόμενες ημερομηνίες αφού πρώτα ενημερώσει έγκαιρα το Επενδυτικό Κοινό.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v