Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

INTRALOT: Ανανέωση της συμφωνίας με τη λοταρία της πολιτείας του Οχάιο μέχρι το 2027

Η INTRALOT ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΗ ΛΟΤΑΡΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΤΟΥ OHIO ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2027

Αθήνα, 27 Ιουνίου 2017

 
O Όμιλος INTRALOT και η θυγατρική της στις ΗΠΑ INTRALOT Inc., ανακοινώνουν:

1. Την ανανέωση του υφιστάμενου συμβολαίου τους με την Κρατική Λοταρία του Ohio για μια διετία, από την 1η Ιουλίου 2017 μέχρι τις 30 Ιουνίου 2019, όπως προβλέπεται από το υφιστάμενο συμβόλαιο που καλύπτει την περίοδο 2009-2021 με τη σύμφωνη γνώμη του Ελεγκτικού Συμβουλίου της Πολιτείας του Ohio . Η αξία του διετούς αυτού συμβολαίου υπολογίζεται σε 71 εκ. δολάρια ΗΠΑ.

2. Την αναθεώρηση της υφιστάμενης συμφωνίας με τη Λοταρία του Ohio ώστε να περιληφθεί η δυνατότητα για τρεις επιπλέον διετείς ανανεώσεις, επεκτείνοντας κατ’ αυτό τον τρόπο την περίοδο της σύμβασης μέχρι τις 30 Ιουνίου 2027.

3. Η INTRALOT παρέχει ένα ασφαλές κεντρικό σύστημα, που εξυπηρετεί και διαχειρίζεται όλες τις υφιστάμενες κληρώσεις εντός της Πολιτείας ή διαπολιτειακών κληρώσεων, έλεγχο αποθεμάτων και διακίνησης για ξυστά λαχεία, EZPLAY®, EZPLAY® TAP and QuicKeno και άλλες σχετιζόμενες υπηρεσίες. Οι προβλέψεις οι σχετιζόμενες με την επέκταση περιλαμβάνουν 750 επιπλέον μηχανήματα αυτόματης πώλησης MPQK, τη δυνατότητα αναβάθμισης 1100 εγκατεστημένων τερματικών πολλαπλών χρήσεων (MP), λειτουργικότητα πωλήσεων χωρίς μετρητά (cashless sales) σε όλα τα μηχανήματα πωλήσεων και περίπου 11.000 νέα τερματικά Photon με τη δυνατότητα cashless, το μόνο τερματικό με σύγχρονη τεχνολογία ανάγνωσης με κάμερα, αντικαθιστώντας όλα τα υφιστάμενα τερματικά αποκλειστικού χειρισμού από πράκτορα.

Ο κ. John Donahue, Διευθύνων Σύμβουλος της INTRALOT Inc. δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι και ευτυχείς σε σχέση με αυτή τη συμφωνία με τη Λοταρία του Ohio, η οποία μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να παρέχουμε σε έναν από τους πιο

πολύτιμους πελάτες μας τις πρωτοποριακές λύσεις της INTRALOT. Θα ήθελα προσωπικά να ευχαριστήσω τη Διοίκηση της Λοταρίας του Ohio για την εμπιστοσύνη της. Η έμπειρη ομάδα μας στις ΗΠΑ θα συνεργαστεί στενά με τη Λοταρία του Ohio στη νέα περίοδο βοηθώντας στην επίτευξη των στόχων της για υπεύθυνη ανάπτυξη και μεγαλύτερα έσοδα για κοινωφελείς σκοπούς.»


INTRALOT

Η INTRALOT, εισηγμένη εταιρεία που ιδρύθηκε το 1992, έχει αναδειχθεί σε ηγέτιδα δύναμη του κλάδου των τυχερών παιχνιδιών, τόσο ως προμηθευτής λύσεων, όσο και ως διοργανωτής τυχερών παιχνιδιών σε 55 κράτη και πολιτείες του κόσμου με ρυθμισμένη αγορά. Με κύκλο εργασιών €1,32 δις και περίπου 5.300 εργαζομένους (3.450 εκ των οποίων σε θυγατρικές εταιρείες και 1.850 σε συγγενείς) το 2016, η INTRALOT αποτελεί μία ισχυρή εταιρεία, η οποία αναπτύσσει τα προϊόντα της εστιάζοντας στην εμπειρία του παίκτη. Η INTRALOT είναι τοποθετημένη στρατηγικά, ώστε να προσφέρει στις λοταρίες και στους οργανισμούς τυχερών παιχνιδιών σε όλον τον κόσμο βιώσιμες λύσεις και λειτουργική τεχνογνωσία. Μέσω μιας δυναμικής και ενιαίας προσέγγισης ανάπτυξης προϊόντων (omni-channel), η INTRALOT προσφέρει ένα ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο πρωτοποριακών συστημάτων, προϊόντων και υπηρεσιών για όλους τους τομείς τυχερών παιχνιδιών (Λοταρία, Στοίχημα, Interactive, VLT). Οι παίκτες μπορούν να απολαμβάνουν μια ενιαία και εξατομικευμένη εμπειρία μέσω συναρπαστικών τυχερών παιχνιδιών με ελκυστικό περιεχόμενο σε όλα τα κανάλια διανομής, τόσο διαδραστικά όσο και λιανικής. Για τις διεθνείς δραστηριότητές της η INTRALOT έχει λάβει από την Παγκόσμια Ένωση Λοταριών (WLA) την σημαντική πιστοποίηση αναφορικά με το Υπεύθυνο Παιχνίδι “WLA Responsible Gaming Framework”.

 

Για περισσότερες πληροφορίες:

- Κo Χρυσόστομο Σφάτο, [email protected], Group Director Corporate Relations, ή

- Investors Relation Dept. [email protected]

Τηλέφωνο: +30-210 6156000, Φαξ: +30-210 6106800, www.intralot.com

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v