Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΣΑΡΑΝΤΗΣ: Εισαγωγή μετοχών στο ΧΑ

Ανακοινώνεται από την εταιρεία ΓΡ. ΣΑΡΑΝΤΗΣ Α.Β.Ε.Ε. (η Εταιρεία) ότι την 15/09/17 αρχίζει η διαπραγμάτευση στο Χρηματιστήριο Αθηνών των εκατόν πενήντα επτά χιλιάδων επτακοσίων εξήντα (157.760) νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της Εταιρείας, που προέκυψαν από την πρόσφατη αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου κατά το ποσό των διακοσίων σαράντα τεσσάρων χιλιάδων και πεντακοσίων είκοσι οκτώ ευρώ (244.528,00), λόγω άσκησης δικαιωμάτων προαίρεσης αγοράς μετοχών (stock option plan) από έξι Ανώτερα Στελέχη της Εταιρείας, σε τιμή διάθεσης μετοχής 2,00 Ευρώ, σε εφαρμογή του Προγράμματος Χορήγησης Δικαιωμάτων Προαίρεσης Αγοράς Μετοχών όπως αυτό αποφασίστηκε και εγκρίθηκε με την απόφαση της Επαναληπτικής Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων της 18.07.2001 και όπως αυτό τροποποιήθηκε από μεταγενέστερες Γενικές Συνελεύσεις και ισχύει, καθώς και την από 31.05.2017 απόφαση του Διοικητικού της Συμβουλίου.

Η ανωτέρω αύξηση, που δεν αποτελεί τροποποίηση του καταστατικού, πιστοποιήθηκε από το Δ.Σ. της Εταιρείας την 19/07/2017, σε εφαρμογή των αποφάσεων της ως άνω Γενικής Συνέλευσης, και καταχωρήθηκε στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο (Γ.Ε.Μ.Η.) με Κωδικό Αριθμό Καταχώρησης 1146354 από το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης.

Η Επιτροπή Εταιρικών Πράξεων του Χρηματιστηρίου Αθηνών κατά την συνεδρίασή του της 12/09/17 ενέκρινε την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των ως άνω 157.760 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της Εταιρείας.

Με απόφαση της Εταιρείας ορίζεται ότι οι ανωτέρω νέες μετοχές θα είναι διαπραγματεύσιμες στο Χ.Α. από την 15/09/2017. Από την ίδια ημερομηνία, η τιμή εκκίνησης των μετοχών της εταιρίας στο Χ.Α., θα διαμορφωθεί σύμφωνα με τον Κανονισμό του Χ.Α. και την υπ'αριθ.26 απόφαση του Δ.Σ. του Χ.Α. όπως ισχύει και οι νέες μετοχές θα έχουν πιστωθεί στις μερίδες και τους λογαριασμούς αξιών των δικαιούχων μετόχων στο Σύστημα Αϋλων Τίτλων (Σ.Α.Τ.).

Για περισσότερες πληροφορίες οι κ.κ. μέτοχοι μπορούν να ενημερώνονται από το σχετικό έντυπο του Ν. 3401/2005 το οποίο είναι διαθέσιμο σε ηλεκτρονική μορφή στην ιστοσελίδα του Χ.Α. και στην ιστοσελίδα της Εταιρείας (www.sarantis.gr) και σε έγχαρτη μορφή διαθέσιμη στα γραφεία της Εταιρείας, καθώς επίσης μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Μετόχων της Εταιρείας (τηλ. 210-6173065).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v