Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

EPSILON NET: Απόκτηση Μετοχών της Θυγατρικής "EPSILON ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ" - Μεταβίβαση Εταιρικών Μεριδίων της Συγγενούς "ΚΟΛΛΕΓΙΟ CITY U ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ Ε.Π.Ε."

Η εισηγμένη στην Εναλλακτική Αγορά του Χ.Α. εταιρεία με την επωνυμία "EPSILON NET Α.Ε." ανακοινώνει ότι:

Α) μεταβιβάζει το σύνολο των εταιρικών μεριδίων της συγγενούς εταιρείας  "ΚΟΛΛΕΓΙΟ CITY U ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ Ε.Π.Ε." που κατέχει, ήτοι 1.272 εταιρικά μερίδια, τα οποία αντιστοιχούν σε ποσοστό 37,77% επί συνόλου εταιρικού κεφαλαίου, και

Β) αποκτά 20.400 ονομαστικές μετοχές της θυγατρικής εταιρείας “EPSILON ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ” από τους σημερινούς εταίρους της «ΚΟΛΛΕΓΙΟ CITY U ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ Ε.Π.Ε.», που αντιστοιχούν σε ποσοστό 34% επί συνόλου Μετοχικού Κεφαλαίου της θυγατρικής.

Η αξία αμφότερων των μεταβιβάσεων ανέρχεται σε 33.630,00 ευρώ έκαστη και δεν υπερβαίνει το 30% των ιδίων κεφαλαίων της εισηγμένης.


Οι ανωτέρω επιχειρηματικές κινήσεις έρχονται σε συνέχεια της στρατηγικής τοποθέτησης του ομίλου της Epsilon Net στο χώρο της εκπαίδευσης και την απόκτηση άδειας κολεγίου με τον διακριτικό τίτλο «Epsilon Net College» με την υπ' αριθμό 133462/ΚΙ/2017 απόφαση του Υπουργείου Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων.

Συνεπώς, η EPSILON NET Α.Ε. αφενός παύει να ενοποιεί τα οικονομικά στοιχεία της εταιρείας "ΚΟΛΛΕΓΙΟ CITY U ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ Ε.Π.Ε." και αφετέρου ενισχύει την επιρροή της στη θυγατρική “EPSILON ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ” αυξάνοντας τη συμμετοχή της σε 99,983%.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν επηρεάζονται ουσιωδώς τα αποτελέσματα της EPSILON NET Α.Ε., μετά τις ανωτέρω μεταβιβάσεις.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v