Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΙΚΤΙΝΟΣ: Διανομή κερδών προηγούμενων χρήσεων

Ανακοινώνεται από την εταιρία ΙΚΤΙΝΟΣ ΕΛΛΑΣ Α.Ε  ότι η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της 15/12/2017 αποφάσισε  την διανομή κερδών προηγουμένων ετών ποσού 0,039541285 ευρώ ανά μετοχή. Σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, το ποσό που αντιστοιχεί στις 327.753 μετοχές που κατέχει η Εταιρεία, προσαυξάνει το ποσό που θα λαμβάνουν οι λοιποί μέτοχοι και συνεπώς, το συνολικό μεικτό ποσό της χρηματικής διανομής ανά μετοχή ανέρχεται σε 0,04 ευρώ. Από το εν λόγω ποσό της χρηματικής διανομής,   παρακρατείται ο αναλογούν φόρος ποσοστού 15%, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στο άρθρο 3 παρ.1 του ν. 4110/2013 και συνεπώς το συνολικό καταβαλλόμενο ποσό ανά μετοχή, θα ανέλθει σε 0,034 Ευρώ.

 

Η αποκοπή θα γίνει την Τρίτη 19/12/2017, δικαιούχοι θα είναι οι εγγεγραμμένοι στο ΣΑΤ επενδυτές κατά την Τετάρτη 20/12/2017 και η πληρωμή θα γίνει την Παρασκευή 22/12/2017, και θα πραγματοποιηθεί μέσω της τράπεζας ΠΕΙΡΑΙΩΣ, ως ακολούθως:

 

-    Μέσω των Χειριστών Σ.Α.Τ., για τους επενδυτές που έχουν εξουσιοδοτήσει τους Χειριστές τους για την είσπραξη.

-    Μέσω του Δικτύου των καταστημάτων της Τράπεζας Πειραιώς για όσους εκ των μετόχων έχουν ζητήσει εξαίρεση από τον χειριστή τους στο Σ.Α.Τ. ή έχουν τις μετοχές τους στον ειδικό λογαριασμό της Μερίδας τους.   

-      Με κατάθεση στο Διεθνή Αριθμό Τραπεζικού Λογαριασμού (IBAN), όπου ο επενδυτής έχει δηλώσει ότι επιθυμεί να εισπράττει τα διανεμόμενα ποσά σύμφωνα με το άρθρο 13 του Κανονισμού Λειτουργίας Σ.Α.Τ. και την υπ' αριθμ. 6 απόφαση του Δ.Σ. της ATHEXCSD, όπως ισχύουν, για τους επενδυτές που δεν επιθυμούν να τα εισπράττουν μέσω των Χειριστών τους. Αφορά μόνο επενδυτές που έχουν δηλώσει ΙΒΑΝ στην πληρώτρια Τράπεζα. Για όσους εκ των μετόχων  δεν καταστεί δυνατή η πίστωση μέσω ΙΒΑΝ, τότε θα είναι δυνατή η είσπραξη του μερίσματος μέσω του Δικτύου των καταστημάτων της Τράπεζας Πειραιώς, με την επίδειξη του δελτίου ταυτότητας και την προσκόμιση της εκτύπωσης των στοιχείων Σ.Α.Τ. ή σε νόμιμα εξουσιοδοτημένα πρόσωπα με την προσκόμιση θεωρημένης για το γνήσιο της υπογραφής του δικαιούχου Μετόχου εξουσιοδοτήσεως. 

-      Για περισσότερες πληροφορίες οι κ.κ. μέτοχοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Μετόχων της εταιρείας (τηλ. 210- 2826825).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v