Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

INTRACOM: Η INTRASOFT Χρυσός Χορηγός στο τραπεζικό συνέδριο SACCO Leaders στην Κένυα

Ναϊρόμπι, Κένυα, 21 Φεβρουαρίου 2018- Η INTRASOFT International,  παγκόσμια εταιρία στον τομέα της Πληροφορικής, μέσω της θυγατρικής της στην Κένυα, INTRASOFT International East Africa, χορηγεί το φετινό ετήσιο συνέδριο SACCO Leaders στη Μομπάσα, Κένυα, που πραγματοποιείται στις 22 - 24 Φεβρουαρίου.      

Ως μία από τα πιο σημαντικές εκδηλώσεις στον κλάδο της συνεταιριστικής τραπεζικής στην Ανατολική Αφρική, το ετήσιο αυτό συνέδριο συγκεντρώνει στελέχη των SACCO (Συνεταιρικοί Αποταμιευτικοί και Πιστωτικοί Οργανισμοί) από όλες τις χώρες της περιοχής και φέτος εστιάζει στη χρηματοοικονομική ένταξη, έναν κρίσιμο παράγοντα για τη μείωση της φτώχειας και την ανάπτυξη. Η χρηματοοικονομική ένταξη  θεωρείται ως μία σημαντική αναπτυξιακή προτεραιότητα από τους φορείς χάραξης πολιτικής σε τοπικό και παγκόσμιο επίπεδο. Η INTRASOFT International East Africa, έχοντας συνεργαστεί στενά με τον κλάδο των SACCO τα τελευταία χρόνια, κατανοεί τη σημασία της θεματολογίας αυτής και προσφέρει λύσεις που την υιοθετούν και την προάγουν.

Η INTRASOFT υποστηρίζει το συνέδριο ως Χρυσός Χορηγός, αντανακλώντας πλήρως την θέση της ως μακροπρόθεσμο παράγοντα στην αγορά χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών της Ανατολικής Αφρικής. Μέσα από τις πρόσφατες επιτυχίες της στον τραπεζικό κλάδο στην Κένυα, την Τανζανία και την Ουγκάντα, η INTRASOFT  έχει προσαρμόσει πλήρως το ολοκληρωμένο σύστημα τραπεζικής της, PROFITS® (Integrated Core Banking System), για να ανταποκριθεί στις εξελισσόμενες ανάγκες των SACCO και να υποστηρίξει πλήρως την αποστολή τους.

Η κ. Wambui Mbesa, Διευθύνουσα Σύμβουλος της INTRASOFT International East Africa, δήλωσε: «Η συμμετοχή και η χορηγία μας στο 3ο Ετήσιο Συνέδριο των SACCO Leaders στη Μομπάσα αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για την INTRASOFT International να εδραιωθεί στο τομέα των SACCO. Έχουμε τη δυνατότητα να ανταλλάξουμε απόψεις με τους βασικούς παράγοντες όσον αφορά τις τραπεζικές τους ανάγκες και να βρεθούμε πιο κοντά με εταίρους, συνεργάτες και πελάτες σε αυτήν την εξειδικευμένη αγορά».

 ###

 Σχετικά  με την INTRASOFT International East Africa:

Η θυγατρική εταιρία ιδρύθηκε το 2015 στο Ναϊρόμπι της Κένυας, έχοντας τα γραφεία της στα West End Towers και εξυπηρετεί τη στρατηγική εστίαση της INTRASOFT International στην περιοχή της Ανατολικής Αφρικής. Η άρτια τεχνικά ομάδα της INTRASOFT International East Africa παρέχει τοπική υποστήριξη σε πελάτες και συνεργάτες της περιοχής.

 

Σχετικά με την INTRASOFT International:

Η INTRASOFT International ιδρύθηκε το 1996 και είναι μια κορυφαία ευρωπαϊκή εταιρεία στον τομέα των υπηρεσιών Τεχνολογίας των Πληροφοριών και Επικοινωνιών, παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις, προϊόντα και υπηρεσίες πληροφορικής υψηλής ποιότητας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, Υπουργεία και Δημόσιους Οργανισμούς σε εθνικό επίπεδο, Χρηματοοικονομικά Ιδρύματα, Τηλεπικοινωνιακούς Οργανισμούς, μεγάλες επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα. Απασχολεί 1.700 στελέχη υψηλής εξειδίκευσης με άριστες τεχνικές γνώσεις και δεξιότητες, τα οποία εκπροσωπούν 20 διαφορετικές εθνικότητες και κατέχουν 18 γλώσσες. Με έδρα το Λουξεμβούργο, έχει φυσική παρουσία μέσω γραφείων, υποκαταστημάτων και θυγατρικών σε 19 χώρες (Βέλγιο, Βουλγαρία, Δανία, Ελλάδα, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, ΗΠΑ, Ιορδανία, Κένυα, Κύπρο, Μεγάλη Βρετανία, Μολδαβία, Ρουμανία, Φιλιππίνες, Μαρόκο, Πολωνία, Πορτογαλία, Σουηδία και Αυστραλία), ενώ οι διεθνείς της δραστηριότητες εκτείνονται σε πάνω από 70 χώρες παγκοσμίως.

www.intrasoft-intl.com

 

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

INTRASOFT International

Tel. +352 44 10 12 2178

E-mail: [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v