Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

MERMEREN: Αλλαγή ημερομηνίας στο Πληροφοριακό της Παυλίδης

Όροι που εμφανίζονται με κεφαλαίο το πρώτο γράμμα στην παρούσα έχουν την έννοια που τους αποδίδεται στο από 26.02.2018 Συνοδευτικό Πληροφοριακό Υλικό της εταιρείας «ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΡΜΑΡΑ – ΓΡΑΝΙΤΕΣ», εκτός αν άλλως ορίζονται στην παρούσα.

Η Προτείνουσα Εταιρεία ανακοινώνει προς το επενδυτικό κοινό τα ακόλουθα:

Στην ενότητα 2.4 του Συνοδευτικού Πληροφοριακού Υλικού περιέχεται ενδεικτικό αναμενόμενο χρονοδιάγραμμα της διαδικασίας ολοκλήρωσης της Πρότασης Εξαγοράς.

Η ημέρα Παρασκευή, 30 Μαρτίου 2018, που εμφαίνεται στο ως άνω χρονοδιάγραμμα ως ενδεικτική ημερομηνία καταβολής του Ανταλλάγματος στους Αποδεχόμενους Κατόχους, είναι επίσημη αργία του Χρηματιστηρίου Αθηνών (Μεγάλη Παρασκευή των Καθολικών). Λόγω της επίσημης αργίας, μεταξύ άλλων, παραμένει κλειστό το σύστημα πληρωμών TARGET 2 και ουδεμία πληρωμή δύναται να πραγματοποιηθεί εκείνη την ημέρα. Περαιτέρω, επίσημη αργία είναι και η ημέρα Δευτέρα, 2 Απριλίου 2018 (Δευτέρα του Πάσχα των Καθολικών).

Επομένως, η Προτείνουσα Εταιρεία ενημερώνει ότι τα γεγονότα που αναφέρονται στην ενότητα 2.4 του Συνοδευτικού Πληροφοριακού Υλικού με ενδεικτική ημερομηνία Παρασκευή, 30 Μαρτίου 2018, συμπεριλαμβανομένης της καταβολής του Ανταλλάγματος στους Αποδεχόμενους Κατόχους μεταφέρονται για την αμέσως επόμενη εργάσιμη ημέρα, ήτοι την Τρίτη, 3 Απριλίου 2018.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v