Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΛΑΣΤΡΟΝ: Οικονομικό ημερολόγιο

Η εταιρία ΕΛΑΣΤΡΟΝ ΑΕΒΕ – ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ, στο πλαίσιο της ορθής και έγκαιρης ενημέρωσης του επενδυτικού κοινού και σύμφωνα με τα άρθρα 4.1.2 & 4.1.4.3.1 του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών, ανακοινώνει το Οικονομικό Ημερολόγιο έτους 2018 σύμφωνα με το οποίο:

Τα «Οικονομικά Στοιχεία και Πληροφορίες» της χρήσης 2017, καθώς και η «Ετήσια Οικονομική Έκθεση βάσει Δ.Π.Χ.Α.», θα αναρτηθούν την Παρασκευή 20 Απριλίου 2018 στην ιστοσελίδα της εταιρίας στο διαδίκτυο, www.elastron.gr καθώς και στο Χρηματιστήριο Αθηνών www.helex.gr.

Η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων θα διεξαχθεί την 21η Ιουνίου 2018, ημέρα Πέμπτη, στα γραφεία και έδρα της εταιρίας στον Ασπρόπυργο Αττικής.

Η ενημέρωση των αναλυτών θα πραγματοποιηθεί την 17η Μαΐου 2018, ημέρα Πέμπτη. Η εταιρία θα πληροφορήσει το επενδυτικό κοινό για την τοποθεσία και την ώρα της ενημέρωσης με νεότερη ανακοίνωση.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρίας προτίθεται να προτείνει στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων την μη διανομή μερίσματος για τη χρήση 2017.

Σε οποιαδήποτε μεταβολή των ανωτέρω ημερομηνιών η εταιρία θα ενημερώσει εγκαίρως το επενδυτικό κοινό.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v