Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ: Εισαγωγή νέων μετοχών στο ΧΑ

Η Τράπεζα Κύπρου Δημόσια Εταιρία Λίμιτεδ (η «Εταιρία» ή η «Τράπεζα» ) ανακοινώνει ότι την Δευτέρα, 02 Φεβρουαρίου 2015 αρχίζει η διαπραγμάτευση στο Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου («ΧΑΚ») και στο Χρηματιστήριο Αθηνών («ΧΑ») των 567.188 Συνήθων Μετοχών της Τράπεζας που προέκυψαν από τη Δημόσια Προσφορά, την τρίτη και τελευταία φάση της Αύξησης Μετοχικού Κεφαλαίου της Τράπεζας.

Οι όροι σε Κεφαλαία έχουν την έννοια και την ερμηνεία ως αποδίδεται στην ενότητα «Ερμηνεία Όρων» του Ενημερωτικού Δελτίου που εγκρίθηκε από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου στις 26 Νοεμβρίου 2014, όπως συμπληρώθηκε και τροποποιήθηκε από το Συμπληρωματικό Ενημερωτικό Δελτίο ημερομηνίας 12 Δεκεμβρίου 2014.

Κατά την ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσης το σύνολο των εκδομένων μετοχών της Τράπεζας που θα είναι εισηγμένο στην Κύρια Αγορά του ΧΑΚ και στο ΧΑ θα ανέρχεται σε 8.922.944.533 Συνήθεις Μετοχές ονομαστικής αξίας €0,10 η κάθε μία.

Το ISIN θα είναι κοινό για όλες τις μετοχές και θα είναι CY0104810110. Ο κωδικός διαπραγμάτευσης της μετοχής στο ΧΑΚ και ΧΑ είναι ΤΡΚΥ/ BOCY και ΚΥΠΡ/ BOC αντίστοιχα. Η εισαγωγή των μετοχών έχει εγκριθεί από το Διοικητικό Συμβούλιο του ΧΑΚ και τη Διοικούσα Επιτροπή Χρηματιστηριακών Αγορών του ΧΑ στις 29 Ιανουαρίου 2015.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v