Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΝΗΡΕΥΣ: Εκποίηση κλασματικών υπολοίπων

Η ΝΗΡΕΥΣ Α.Ε. ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι, με τις αποφάσεις 1.640-1.641/18-05-2017 του Προϊσταμένου της Διεύθυνσης Μελετών της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, αποφασίστηκε:

1. Η χορήγηση άδειας στην ΝΗΡΕΥΣ Α.Ε. για τη διενέργεια της εκποιήσεως 3.838 κοινών ονομαστικών μετοχών, που προέρχονται από αδιάθετα κλασματικά υπόλοιπα, τα οποία προέκυψαν από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας λόγω συγχώνευσης της εταιρείας «SEAFARM IONIAN AE”. 

2.Η χορήγηση άδειας για τη διενέργεια της εκποίησης 352 κοινών ονομαστικών μετοχών καταχωρημένων στο λογαριασμό της εταιρείας «ΝΗΡΕΥΣ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΑΕ» η οποία απορρόφησε την εταιρεία «FEEDUS AEBE». Οι εν λόγω μετοχές προέρχονται από τα αδιάθετα κλασματικά υπόλοιπα που προέκυψαν από τη συγχώνευση της εταιρείας «ΣΑΡΑΝΤΗΣ ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΓΛΥΚΩΝ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ» και «FEEDUS AEBE».

3.Ο διορισμός της εταιρίας ΚΥΚΛΟΣ Α.Χ.Ε.Π.Ε.Υ. ως το αρμόδιο Μέλος του Χρηματιστηρίου Αθηνών για τη διενέργεια της εκποιήσεως του συνόλου των συγκεκριμένων μετοχών.

4.Η εκποίηση των μετοχών θα διενεργηθεί την Τρίτη 30 Μαΐου 2017, κατά τα οριζόμενα στο κατά τα οριζόμενα στο άρθρο 2.3.6 του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών. Η τιμή εκκίνησης για την εκποίηση των μετοχών δεν μπορεί να είναι κατώτερη από την τιμή κλεισίματος της προηγούμενης της εκποιήσεως ημέρας σε ποσοστό μεγαλύτερο του 2%.

5. Η ΚΥΚΛΟΣ Α.Χ.Ε.Π.Ε.Υ οφείλει αυθημερόν να ενημερώσει την ΝΗΡΕΥΣ Α.Ε., το Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών και την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς σχετικά με το αποτέλεσμα της εκποιήσεως.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας εκποίησης, η ΝΗΡΕΥΣ ΑΕ θα προβεί σε νέα ανακοίνωση, όπου θα αναφέρεται το αποτέλεσμα της εκποίησης και η διαδικασία με την οποία οι δικαιούχοι θα εισπράξουν το ποσό που τους αναλογεί από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v