Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΣΙΔΜΑ ΜΕΤΑΛΛΟΥΡΓΙΚΗ ΑΕ: ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ - ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ Ε.Κ....

 

Σε απάντηση του από 5.10.2023 ερωτήματος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς (αριθμ. πρωτ. 2439/05.10.2023) και σε συνέχεια της από 4.10.2023 ανακοίνωσης της Εταιρείας, ανακοινώνονται τα κάτωθι προς πληρέστερη ενημέρωση του επενδυτικού κοινού:

Σε συνέχεια δημοσιευμάτων σχετικά με τη μεταβίβαση δανείων της ύψους 12 εκατ. ευρώ από την DoValue στην Attica Bank, για την οποία κατά το ισχύον δίκαιο δεν απαιτείται η συγκατάθεση της Εταιρείας, η Εταιρεία επιβεβαίωσε τη σχετική εξέλιξη με την Attica Bank και προέβη σε σχετική ενημέρωση του επενδυτικού κοινού.

Η εν θέματι μεταβίβαση δεν συνοδεύεται από οιαδήποτε τροποποίηση των όρων του υφιστάμενου δανεισμού της Εταιρείας και κατά συνέπεια δεν αναμένεται να έχει άμεση επίπτωση στη δραστηριότητα και την οικονομική κατάσταση της. Ωστόσο, η Εταιρεία κρίνει ότι η μεταβίβαση όλων των δανείων της σε τράπεζες και η απεμπλοκή της από τους servicers βελτιώνει το προφίλ και την εικόνα της προς τα έξω, και δημιουργεί τις απαραίτητες προϋποθέσεις για μια αναπτυξιακή πορεία στο βαθμό που το οικονομικό περιβάλλον το επιτρέψει.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v