Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

EUROBANK: Πρόσκληση σε ΓΣ

Σύµφωνα µε τον κ.ν. 2190/1920 "Περί Ανωνύµων Εταιρειών", όπως ισχύει σήµερα, και το καταστατικό της Τράπεζας, το ∆ιοικητικό Συµβούλιο καλεί τους µετόχους της Τράπεζας Eurobank Ergasias Ανώνυµης Εταιρείας σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση, στις 7 Νοεµβρίου 2014, ηµέρα Παρασκευή και ώρα 10:00 π.µ., στην Αθήνα, στο «Μέγαρο Ιδρύµατος Μποδοσάκη» (αίθουσα «Ιωάννης Σ. Λάτσης»), Λεωφ. Αµαλίας 20, για τη συζήτηση και τη λήψη αποφάσεων επί του ακόλουθου θέµατος της ηµερήσιας διάταξης:

Ένταξη της Τράπεζας σε ειδικό πλαίσιο διατάξεων για την µετατροπή αναβαλλόµενων φορολογικών απαιτήσεων επί προσωρινών διαφορών σε οριστικές και εκκαθαρισµένες απαιτήσεις έναντι του Ελληνικού ∆ηµοσίου. Σχηµατισµός ειδικού αποθεµατικού και δωρεάν έκδοση παραστατικών τίτλων δικαιωµάτων κτήσεως κοινών µετοχών (δικαιωµάτων µετατροπής) υπέρ του Ελληνικού ∆ηµοσίου. Παροχή εξουσιοδότησης προς το ∆ιοικητικό Συµβούλιο να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες για την εφαρµογή των ανωτέρω αποφάσεων.

Σε περίπτωση που δεν επιτευχθεί η απαιτούµενη από το νόµο απαρτία, η Α' Επαναληπτική Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Τράπεζας θα πραγµατοποιηθεί στις 18 Νοεµβρίου 2014, ηµέρα Τρίτη, και ώρα 10:00 π.µ. στην Αθήνα, στο «Μέγαρο
Ιδρύµατος Μποδοσάκη» (αίθουσα «Ιωάννης Σ. Λάτσης»), Λεωφ. Αµαλίας 20, χωρίς δηµοσίευση νεότερης πρόσκλησης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v