Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΤΕ: Τροποποίηση άρθρων

Ο Οργανισμός Τηλεπικοινωνιών της Ελλάδος ΑΕ (ΟΤΕ ΑΕ ή Εταιρεία) ανακοινώνει σύμφωνα με την παρ. 2 του άρθρου 19 του ν. 3556/2007 και ενόψει της 63ης Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015 και ώρα 15:00 στην έδρα της Εταιρείας (Κηφισίας 99, Μαρούσι) ότι προτίθεται να τροποποιήσει τα άρθρα 2 (Σκοπός) και 14 (Απαγόρευση Ανταγωνισμού) του ισχύοντος Καταστατικού της Εταιρείας, ως εξής:

Τροποποίηση του εδαφίου ιγ) της παραγράφου 1 του άρθρου 2 ως ακολούθως:
Άρθρο 2

Σκοπός
1. Σκοπός της Εταιρείας είναι η άσκηση των ακολούθων δραστηριοτήτων:

ιγ) Η αγορά, πώληση, διανομή και γενικά εμπορία (χονδρική και λιανική), στην Ελλάδα και το εξωτερικό, κάθε είδους συσσωρευτών (μπαταριών), ηλεκτρικών, ηλεκτρονικών και τηλεπικοινωνιακών ειδών καθώς και του περιφερειακού εξοπλισμού τους [ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, υπολογιστών, φωτογραφικών μηχανών, ενσύρματων και ασύρματων συσκευών, καρτών μνήμης, προϊόντων λογισμικής ψυχαγωγίας, ηλεκτρονικών παιχνιδιών (videogames) κλπ.], αναλώσιμων, προϊόντων τεχνολογίας, προϊόντων λογισμικού και εξοπλισμού τηλεφωνίας μέσω διαδικτύου (Internet), καθώς και ειδών συναφών τεχνολογιών, προϊόντων ψυχαγωγίας, ψηφιακών και έντυπων βιβλίων, καθώς και κάθε άλλου, συναφούς με τα παραπάνω, προϊόντος, μέσω του τηλεπικοινωνιακού δικτύου της Εταιρείας, των καταστημάτων της, του δικτύου πωλήσεών της ή μέσω των προϊόντων και υπηρεσιών της.

2. Τροποποίηση της παραγράφου 1 και διαγραφή της παραγράφου 3 του άρθρου 14 ως ακολούθως:

Άρθρο 14
Απαγόρευση Ανταγωνισμού
1. Απαγορεύεται στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και στους συγγενείς αυτών μέχρι δευτέρου βαθμού, στους ην ανώτατη διοίκηση Γενικούς Διευθυντές και στους συγγενείς αυτών μέχρι δευτέρου βαθμού, καθώς και στο προσωπικό της Εταιρείας να ενεργούν κατά περίσταση ή κατ' επάγγελμα, χωρίς την άδεια της Γενικής Συνελεύσεως των μετόχων της Εταιρείας, για δικό τους λογαριασμό ή για λογαριασμό τρίτων, εμπορικές πράξεις συναφείς με τους σκοπούς της Εταιρείας ή να είναι μέλη Διοικητικού Συμβουλίου, Διευθυντικά Στελέχη, υπάλληλοι ή αντιπρόσωποι Εταιρειών που έχουν συναφείς σκοπούς με αυτούς που επιδιώκει η Εταιρεία, καθώς και να μετέχουν ως ομόρρυθμοι εταίροι ή να κατέχουν σημαντική συμμετοχή στο κεφάλαιο Εταιρείας άλλης μορφής, που έχει συναφείς σκοπούς. Οι παραπάνω απαγορεύσεις δεν αφορούν τη συμμετοχή στις συνδεδεμένες με αυτήν εταιρείες.

Σε περίπτωση παραβάσεως της ανωτέρω διατάξεως, η Εταιρεία έχει δικαίωμα για αποζημίωση.

Η απαγόρευση της παραγράφου 1 του παρόντος άρθρου ισχύει και επί μία διετία μετά την καθοιονδήποτε τρόπο λήξη της θητείας μέλους του Δ.Σ. ή την με οποιονδήποτε τρόπο αποχώρηση από την Εταιρεία υπαλλήλου που έχει διατελέσει Γενικός Διευθυντής ή ανώτατο στέλεχός της κατά την τελευταία διετία.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v