Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΠΗΓΑΣΟΣ ΕΚΔΟΤΙΚΗ: Προαναγγελία ΓΣ

Σύμφωνα με τον Κ.Ν. 2190/1920 ως ισχύει και το Καταστατικό της Εταιρίας, το Διοικητικό Συμβούλιο με την υπ' αριθμ. 950/10.10.2016 απόφασή του, καλεί τους κ.κ. Μετόχους της Ανώνυμης Εταιρίας υπό την επωνυμία «ΠΗΓΑΣΟΣ ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ», σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση, που θα πραγματοποιηθεί στις τέσσερις (4), του μηνός Νοεμβρίου, του έτους 2016, ημέρα Παρασκευή και ώρα 09:30 π.μ. (ώρα Ελλάδος), στην έδρα της Εταιρίας (αίθουσα συνελεύσεων) επί της οδού Μπενάκη, αριθμός 5, στην Μεταμόρφωση Χαλανδρίου Αττικής, Αθήνα, προκειμένου να συζητήσουν και να λάβουν αποφάσεις επί των κατωτέρω θεμάτων της ημερησίας διατάξεως:

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

ΘΕΜΑ 1o: Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρίας.

ΘΕΜΑ 2o: Ορισμός μελών Επιτροπής Ελέγχου του άρθρου 37 του Ν. 3693/2008, ως ισχύει.

ΘΕΜΑ 3o: Παροχή ειδικής άδειας και έγκρισης κατ' άρθρο 23α παρ. 2 του Κ.Ν. 2190/1920 ως ισχύει, για τη σύναψη συμβάσεων μεταξύ της Εταιρίας και των προσώπων της παρ. 5 του άρθρου 23α του Κ.Ν. 2190/1920 ως ισχύει.

ΘΕΜΑ 4o: Διάφορα θέματα και ανακοινώσεις.

Στη Γενική Συνέλευση δικαιούται να συμμετέχει και να ψηφίσει όποιος εμφανίζεται ως μέτοχος κατά την έναρξη της πέμπτης (5ης) ημέρας πριν την ημερομηνία συνεδρίασης της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης, ήτοι στις 30.10.2016 (Ημερομηνία Καταγραφής) στα αρχεία της Ανώνυμης Εταιρίας Ελληνικά Χρηματιστήρια Α.Ε. (Ε.Χ.Α.Ε.), στα οποία τηρούνται οι κινητές αξίες της Εταιρίας.

Η απόδειξη της μετοχικής ιδιότητας κατά την Ημερομηνία Καταγραφής, γίνεται με την προσκόμιση σχετικής έγγραφης βεβαίωσης της ΕΧΑΕ ή εναλλακτικά, με απευθείας ηλεκτρονική σύνδεση της Εταιρίας με τα αρχεία της ΕΧΑΕ, η δε ως άνω σχετική βεβαίωση ή ηλεκτρονική πιστοποίηση σχετικά με τη μετοχική ιδιότητα πρέπει να περιέλθουν στην Εταιρία το αργότερο την τρίτη (3η) ημέρα πριν τη συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης, ήτοι το αργότερο στις 01.11.2016. Στην αυτή προθεσμία, οφείλουν να υποβάλουν οι ενδιαφερόμενοι στην Εταιρία, επί αποδείξει παραλαβής, τα τυχόν έγγραφα νομιμοποίησης (διορισμού/ανάκλησης) αντιπροσώπων τους.

Αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τα δικαιώματα μειοψηφίας και τους όρους άσκησής τους, καθώς και το πλήρες κείμενο της προσκλήσεως, των εγγράφων, των σχεδίων αποφάσεων και των λοιπών πληροφοριών, που προβλέπονται στην παρ. 3 του άρθ. 27 του Κ.Ν. 2190/1920 ως ισχύει, είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα της Εταιρίας http://www.pegasus.gr».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v