Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

QUEST: Αποφάσεις ΓΣ

Την 07/4/2017 πραγματοποιήθηκε Έκτακτη (Εξ αναβολής από την 17/03/2017) Γενική Συνέλευση των Μετόχων της Quest Συμμετοχών Α.Ε. Στη Γενική Συνέλευση συμμετείχαν έντεκα (11) Μέτοχοι που εκπροσωπούσαν εννέα εκατομμύρια πεντακόσιες σαράντα επτά χιλιάδες διακόσιες σαράντα εννέα (9.547.249) κοινές ονομαστικές μετοχές με δικαίωμα ψήφου, ήτοι ποσοστό 80,08%, επί συνόλου έντεκα εκατομμυρίων εννιακοσίων είκοσι μία χιλιάδων πεντακοσίων τριάντα μίας (11.921.531) μετοχών της Εταιρείας.

Η Συνέλευση είχε την κατά το νόμο και το Καταστατικό αναγκαία απαρτία και αποφάσισε ως εξής:

Εγκρίθηκε παμψηφεί η μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας με μείωση της ονομαστικής αξίας των μετοχών κατά 2,30 € ανά μετοχή και επιστροφή του ποσού της μείωσης του Κεφαλαίου στους μετόχους σε είδος των μετοχών της εταιρείας «BriQ Properties Ανώνυμη Εταιρεία Επενδύσεων σε Ακίνητη Περιουσία», καθώς επίσης εγκρίθηκε παμψηφεί η τροποποίηση το άρθρου 5 παρ. 1 του Καταστατικού της Εταιρείας που αφορά στο μετοχικό κεφάλαιο με προσθήκη δύο εδαφίων στο τέλος του άρθρου 5 παρ. 1, όπως παρακάτω :

Με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της 7/4/2017, εξ αναβολής από 17/3/2017, το Μετοχικό Κεφάλαιο της εταιρείας μειώθηκε κατά είκοσι επτά εκατομμύρια τετρακόσιες δέκα εννέα χιλιάδες πεντακόσια είκοσι ένα Ευρώ και τριάντα λεπτά του Ευρώ (€ 27.419.521,30) με μείωση της ονομαστικής αξίας κάθε μετοχής κατά 2,30 Ευρώ και επιστροφή στους μετόχους σε είδος των μετοχών της εταιρείας «BriQ Properties Ανώνυμη Εταιρεία Επενδύσεων σε Ακίνητη Περιουσία».

Έτσι, το μετοχικό κεφάλαιο διαμορφώνεται σε δώδεκα εκατομμύρια εκατόν πενήντα εννέα χιλιάδες εννιακόσια εξήντα ένα Ευρώ και εξήντα δύο λεπτά του Ευρώ (€ 12.159.961,62) και διαιρείται σε έντεκα εκατομμύρια εννιακόσιες είκοσι μία χιλιάδες πεντακόσιες τριάντα μία (11.921.531) άυλες κοινές ονομαστικές μετοχές ονομαστικής αξίας ένα Ευρώ και δύο λεπτά του Ευρώ (€1,02) η κάθε μία.» Δόθηκε εξουσιοδότηση στο Δ.Σ. για την υλοποίηση της απόφασης της μείωσης του Μετοχικού Κεφαλαίου.

Η εν λόγω απόφαση της Γενικής Συνέλευσης των κ.κ. μετόχων της Εταιρείας εντάσσεται στο πλαίσιο των απαιτουμένων, σύμφωνα με προηγούμενες αποφάσεις και σχετικές ανακοινώσεις της Εταιρείας, προκειμένου οι μετοχές της θυγατρικής εταιρείας «BriQ Properties Α.Ε.Ε.Α.Π.» να εισαχθούν στο Χρηματιστήριο Αθηνών, αφού ληφθούν οι εκ του νόμου απαιτούμενες αποφάσεις και εγκρίσεις από την εταιρεία («BriQ Properties Α.Ε.Ε.Α.Π.»), από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, από το Χρηματιστήριο Αθηνών και από τις αρμόδιες εποπτεύουσες αρχές, σύμφωνα με και τηρουμένων των οριζομένων στην κείμενη νομοθεσία.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v