Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΠΑΠ: Προαναγγελία ΓΣ

Σύμφωνα με το Νόμο, το Καταστατικό και σε εκτέλεση της υπ' αριθμόν 10/ 13.11.2017 (δια περιφοράς) (Θέμα 2ο) απόφασής του, το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας «ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Α.Ε.» και με διακριτικό τίτλο «ΟΠΑΠ Α.Ε.» προσκαλεί τους Μετόχους της Εταιρείας στην ενδέκατη (11η) Έκτακτη Γενική Συνέλευση, η οποία θα πραγματοποιηθεί την 6η Δεκεμβρίου 2017, ημέρα Τετάρτη και ώρα 14.00, στα γραφεία που βρίσκονται στην έδρα της Εταιρείας στην Αθήνα, επί της Λεωφόρου Αθηνών, αριθμός 112, Αττική προς συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των ακόλουθων θεμάτων της Ημερήσιας Διάταξης:

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

Θέμα 1ο: Διανομή κερδών στους Μετόχους της Εταιρείας από μη διανεμηθέντα κέρδη παρελθουσών χρήσεων.

Θέμα 2ο: Παροχή ειδικής άδειας για τη σύναψη συμβάσεων σύμφωνα με το άρθρο 23α παράγραφος 3 του Κ.Ν. 2190/1920, όπως ισχύει.

Σε περίπτωση μη επίτευξης της απαιτούμενης εκ του νόμου απαρτίας, για το σύνολο ή για ορισμένα θέματα της αρχικής Ημερήσιας Διάταξης, οι κ.κ. Μέτοχοι καλούνται εκ νέου σε 1η Επαναληπτική Έκτακτη Γενική Συνέλευση την 18η Δεκεμβρίου 2017, ημέρα Δευτέρα και ώρα 14.00, στα γραφεία και έδρα της Εταιρείας στην Αθήνα, επί της Λεωφόρου Αθηνών, αριθμός 112, Αττική. Σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας, οι κ.κ. Μέτοχοι καλούνται εκ νέου σε 2η Επαναληπτική Έκτακτη Γενική Συνέλευση την 29η Δεκεμβρίου 2017, ημέρα Παρασκευή και ώρα 14.00, στα γραφεία και έδρα της Εταιρείας, στην Αθήνα, επί της Λεωφόρου Αθηνών, αριθμός 112, Αττική.

Σε περίπτωση Επαναληπτικής Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης δεν θα δημοσιευθεί νέα πρόσκληση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v