Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

FRIGOGLASS: Αποφάσεις έκτακτης γενικής συνέλευσης

Αποφάσεις και Αποτελέσματα Ψηφοφορίας της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων της "FRIGOGLASS ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΨΥΚΤΙΚΩΝ ΘΑΛΑΜΩΝ Α.Β.Ε.Ε."
της 14ης Δεκεμβρίου 2017

Κατά την Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «FRIGOGLASS ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΨΥΚΤΙΚΩΝ ΘΑΛΑΜΩΝ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» (η «Εταιρεία»), η οποία συνήλθε την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017, παρέστησαν ή αντιπροσωπεύθηκαν και ψήφισαν συνολικά 23 μέτοχοι της Εταιρείας εκπροσωπούντες 224.716.254 μετοχές, επί του συνόλου των 355.437.751 μετοχών, οι οποίες αντιστοιχούσαν σε ποσοστό 63.22% επί του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας και ελήφθησαν οι ακόλουθες αποφάσεις:

Θέμα 1: Ανακοινώθηκε στη Γενική Συνέλευση των μετόχων η εκλογή τριών (3) νέων ανεξάρτητων μη εκτελεστικών μελών του Διοικητικού Συμβουλίου σε αντικατάσταση παραιτηθέντων με ισχύ από την 22.11.2017 δυνάμει της από 23.10.2017 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας, σύμφωνα με το άρθρο 18 § 7 του Κ.Ν. 2190/1920.

Θέμα 2: Εγκρίθηκε η εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας και ο διορισμός των νέων μελών της Επιτροπής Ελέγχου, σύμφωνα με το άρθρο 44 του Ν. 4449/2017. H νέα σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου είναι η εξής:
1. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΔΑΥΙΔ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
2. ΓΕΩΡΓΙΟΣ – ΠΑΥΛΟΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
3. ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΑΜΟΥΛΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
4. ΛΟΥΚΑΣ ΚΟΜΗΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
5. ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΛΟΥΣΗΣ του ΙΩΑΝΝΗ, ανεξάρτητο μέλος
6. ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ανεξάρτητο μέλος
7. JEREMY MICHAEL JORGEΝ MALHERBE JENSEN του JORGEN ANDREAS, ανεξάρτητο μέλος
8. STEPHEN GRAHAM BENTLEY του DONALD HENRY, ανεξάρτητο μέλος
9. ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΑΪΒΑΖΗΣ του ΣΤΕΡΓΙΟΥ, ανεξάρτητο μέλος

Η θητεία του νέου Διοικητικού Συμβουλίου είναι τριετής και δύναται να παραταθεί μέχρι την Τακτική Γενική Συνέλευση που θα συνέλθει μετά τη λήξη της θητείας του, μη δυνάμενη ωστόσο να υπερβεί τα τέσσερα έτη.

Περαιτέρω, εξελέγησαν σύμφωνα με το άρθρο 44 του Νόμου 4449/2017, τα μέλη της Επιτροπής Ελέγχου, η νέα σύνθεση της οποίας έχει ως εξής:

1. ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΡΙΡΗΣ – Πρόεδρος της Επιτροπής Ελέγχου, ανεξάρτητο μέλος
2. ΛΟΥΚΑΣ ΚΟΜΗΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, Μέλος της Επιτροπής Ελέγχου, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου
3. ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ – Μέλος της Επιτροπής Ελέγχου, ανεξάρτητο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου

Επισημαίνεται, ότι ο κ. Κυριάκος Ριρής πληροί τις προϋποθέσεις του νόμου διαθέτοντας αποδεδειγμένη επαρκή γνώση σε θέματα λογιστικής και ελεγκτικής.

Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας για το δεύτερο θέμα της ημερησίας διάταξης είχαν ως εξής:
 Αριθμός μετοχών για τις οποίες δόθηκαν έγκυρες ψήφοι: 224.716.254 (63,22%) επί του μετοχικού κεφαλαίου με δικαίωμα ψήφου επί των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης, εκ των οποίων:
- Υπέρ: 224.716.254
- Κατά: 0
- Αποχή: 0
- Παρών: 0
Όλες οι ανωτέρω αποφάσεις ελήφθησαν από τη Γενική Συνέλευση σύμφωνα με την εκ του νόμου προβλεπόμενη απαρτία και πλειοψηφία.

Πληροφορίες
Frigoglass
Γιάννης Σταματάκος
Investor Relations Manager
Τηλ: +30 210 6165767
E-mail: [email protected]

Frigoglass

Η Frigoglass είναι στρατηγικός εταίρος των πιο γνωστών εταιρειών αναψυκτικών και ποτών σε ολόκληρο τον κόσμο. Η Frigoglass είναι σημαντικός παραγωγός σε παγκόσμιο επίπεδο της αγορά Επαγγελματικών Ψυγείων (ICM) και είναι ο βασικός προμηθευτής στον τομέα γυάλινης συσκευασίας στις αγορές υψηλής ανάπτυξης της Δυτικής Αφρικής.

Η Frigoglass διατηρεί μακροχρόνιες σχέσεις συνεργασίας με κορυφαίες εταιρείες από τον κλάδο αναψυκτικών και ποτών. Τα επαγγελματικά ψυγεία της Frigoglass σχεδιάζονται με βάση τις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε πελάτη, ώστε να ενισχύουν την εικόνα των προϊόντων του και να συμβάλλουν στην άμεση κατανάλωση τους. Την ίδια στιγμή, οι κορυφαίες, από πλευράς καινοτομίας, οικολογικές λύσεις της Frigoglass δίνουν τη δυνατότητα να πετύχουν φιλόδοξους στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης και να μειώσουν το αποτύπωμα διοξειδίου του άνθρακα.

Με μια πραγματικά παγκόσμια παρουσία, η Frigoglass έχει καθιερωθεί στις πιο ώριμες αγορές της Ευρώπης, ενώ παράλληλα εδραιώνει τη θέση της στις αναδυόμενες αγορές. Με οκτώ παραγωγικές μονάδες και ένα εκτεταμένο δίκτυο πωλήσεων και παροχής υπηρεσιών σε ολόκληρο τον κόσμο, υποστηρίζουμε τις ανάγκες των πελατών μας σε πέντε ηπείρους με υπηρεσίες υψηλής ποιότητας πριν και μετά την πώληση.

Όσον αφορά τη δραστηριότητα μας στον Κλάδο Υαλουργίας, το ενδιαφέρον μας επικεντρώνεται στις αγορές της Αφρικής και της Μέσης Ανατολής, οι οποίες αποτελούν βασικό στόχο της επενδυτικής στρατηγικής των πελατών μας. Καθώς ενδυναμώνουμε τη θέση μας ως κορυφαίοι προμηθευτές γυάλινων φιαλών και υλικών συσκευασίας, βοηθάμε τους πελάτες μας στη Δυτική Αφρική και τη Μέση Ανατολή να προσθέσουν επιπλέον αξία στα προϊόντα τους.

Για περισσότερες πληροφορίες, σας παρακαλούμε να επισκεφθείτε τη διεύθυνση: www.frigoglass.com.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v