Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΚΤΗΜΑ ΛΑΖΑΡΙΔΗ Α.Ε.: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΣΕ ΣΩΜΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΛΕΓΧΟΥ...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΡΙΣΜΟΥ ΜΕΛΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΑΥΤΗΣ ΣΕ ΣΩΜΑ

Η εταιρεία με την επωνυμία «ΚΤΗΜΑ ΚΩΣΤΑ ΛΑΖΑΡΙΔΗ ΑΕ» ανακοινώνει ότι, το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρίας κατά τη συνεδρίαση της 25ης Αυγούστου 2023, αποφάσισε να ορισθούν ως μέλη της Επιτροπής Ελέγχου της εταιρείας, η οποία αποτελεί Επιτροπή του Διοικητικού Συμβουλίου, τα εξής πρόσωπα: α) Βασιλική Σακελλαροπούλου του Στεργίου, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ., β) Μαρία Σάββα του Επιφανείου, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ. και γ) Πέτρος Ντινάκης, μη εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ.  

 Η Επιτροπή Ελέγχου, κατά την από 25.08.2023 συνεδρίασή της, συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:

  1. Μαρία Σάββα του Επιφανείου, Πρόεδρος της Επιτροπής Ελέγχου- Ανεξάρτητο Μη εκτελεστικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου
  2. Βασιλική Σακελλαροπούλου του Στεργίου, Μέλος της Επιτροπής Ελέγχου - Ανεξάρτητο Μη εκτελεστικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου.
  3. Πέτρος Ντινάκης του Αθανασίου, Μέλος της Επιτροπής Ελέγχου - Μη εκτελεστικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου.

Η θητεία της Επιτροπής Ελέγχου ταυτίζεται με αυτήν του ΔΣ της εταιρείας, λήγουσα την 12η Ιουλίου 2026, παρατεινόμενη μέχρι τη λήξη της προθεσμίας εντός της οποίας πρέπει εκ του νόμου να συνέλθει η αμέσως επόμενη Τακτική Γενική Συνέλευση, σε καμία περίπτωση, όμως, δεν δύναται να υπερβεί την εξαετία.

 

 

                                                                   Δράμα, 25 Αυγούστου 2023

           ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

 

 

 

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v