Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΚΛΟΥΚΙΝΑΣ – ΛΑΠΠΑΣ: Αλλαγή σύνθεσης ΔΣ

Η εταιρεία «I. ΚΛΟΥΚΙΝΑΣ – Ι. ΛΑΠΠΑΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» γνωστοποιεί την αλλαγή της σύνθεσης του Διοικητικού Συμβουλίου σύμφωνα με την από 14.02.14 Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων.

Συγκρότηση του Διοικητικού Συμβουλίου σε σώμα, εκλογή Προέδρου, Αντιπροέδρου και Διευθυνόντων Συμβούλων και ορισμός εκτελεστικών και μη εκτελεστικών οργάνων.

Η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Μετόχων της εταιρίας, η οποία συνεδρίασε την 14.2.2014 στα γραφεία της εταιρίας, εξέλεξε ως νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρίας, με 5ετή θητεία παρατεινομένη μέχρι της συγκλήσεως τακτικής Γενικής Συνελεύσεως του έτους της λήξεως της θητείας του, σύμφωνα με το άρθρο 10 του Καταστατικού της εταιρίας και όρισε ως μη ανεξάρτητα μέλη τον κ. Ιωάννη Λάππα, τον κ. Λουκά Σπεντζάρη, την κα Βιολέττα Λάππα, την κα Μαίρη Λάππα και τον κ. Αβραάμ Σπεντζάρη και ως ανεξάρτητα μέλη τους κ.κ. Γεώργιο Κοκκινάκη και Αθανάσιο Φυλακτό.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρίας συγκροτείται σε σώμα και ακολούθως προβαίνει στην εκλογή εκτελεστικών και μη εκτελεστικών μελών καθώς και στην εκλογή Προέδρου, Αντιπροέδρου και Διευθυνόντων Συμβούλων.

Α) Ορισμός εκτελεστικών και μη μελών:

α) Εκτελεστικά Μέλη θα είναι τα ακόλουθα μη ανεξάρτητα Μέλη:

1. Ιωάννης Λάππας του Ηλία

2. Λουκάς Σπεντζάρης του Αβραάμ

β) Μη Εκτελεστικά θα είναι:

i) Eκ των μη ανεξαρτήτων Μελών οι ακόλουθοι:

1. Βιολέττα Λάππα του Ιωάννη

2. Μαίρη Λάππα του Ιωάννη καθώς και

3. Αβραάμ Σπεντζάρης του Λουκά

ii) Τα Ανεξάρτητα Μέλη ήτοι:

1. Γεώργιος Κοκκινάκης του Νικολάου και

2. Αθανάσιος Φυλακτός του Νεάρχου

Β) Εκλέγονται ομόφωνα, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος ο κ. Ιωάννης Λάππας και Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος ο κ. Λουκάς Σπεντζάρης.

Εκπροσώπηση της Εταιρείας και παροχή δικαιώματος υπογραφής.

Το Διοικητικό Συμβούλιο σύμφωνα με το καταστατικό της εταιρείας, αποφασίζει ομόφωνα ότι:

Α) Την εταιρεία εκπροσωπούν ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και Διευθύνων Σύμβουλος κ. Ιωάννης Λάππας του Ηλία και ο Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και Διευθύνων Σύμβουλος κ. Λουκάς Σπεντζάρης του Αβραάμ από κοινού ή μεμονωμένα.

Β) Το Διοικητικό Συμβούλιο παρέχει ομόφωνα σύμφωνα με το καταστατικό, δικαίωμα υπογραφής στους:

Iωάννη Λάππα του Ηλία, Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου και Διευθύνοντα Σύμβουλο και
Λουκά Σπεντζάρη του Αβραάμ, Αντιπρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου και Διευθύνοντα Σύμβουλο.

Στους ανωτέρω παρέχεται το δικαίωμα όπως με την εταιρική υπογραφή που αποτελείται από την σφραγίδα της Εταιρίας και μία από τις δύο (2) υπογραφές εκπροσωπούν και δεσμεύουν την Εταιρία.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v