Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΤτΕ: Διοικητικές αλλαγές

Κατά τη σηµερινή του συνεδρίαση, το Γενικό Συµβούλιο της Τράπεζας της Ελλάδος αποφάσισε οµόφωνα να προτείνει στο Υπουργικό Συµβούλιο τον διορισµό του κ. Ιωάννη Μουρµούρα στη θέση του Υποδιοικητή, η οποία παραµένει κενή ύστερα από τη λήξη της θητείας της κυρίας Ελένης ∆ενδρινού-Λουρή.

Ο κ. Ιωάννης Μουρµούρας είναι απόφοιτoς του Αριστοτελείου Πανεπιστηµίου Θεσσαλονίκης και του London School of Economics και κάτοχος διδακτορικού από το Πανεπιστήµιο του Λονδίνου. Το 2001, σε ηλικία 36 ετών, εξελέγη καθηγητής Μακροοικονοµικής στο Τµήµα Οικονοµικών Επιστηµών του Πανεπιστηµίου Μακεδονίας, στη Θεσσαλονίκη. '

Εχει στο ενεργητικό του δεκαετή ακαδηµαϊκή προϋπηρεσία σε βρετανικά πανεπιστήµια (Λονδίνο, Σαουθάµπτον, Εδιµβούργο), ενώ υπήρξε επισκέπτης καθηγητής σε αµερικανικά και ευρωπαϊκά πανεπιστήµια. Σήµερα είναι Οικονοµικός Σύµβουλος του Πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαµαρά και ∆ιευθυντής του Οικονοµικού του Γραφείου, ενώ έχει διατελέσει Υφυπουργός Οικονοµικών στην κυβέρνηση Παπαδήµου (Νοέµβριος 2011 – Μάιος 2012).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v