Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ: Υποψήφιοι για εκλογή στο Δ.Σ.

Σε συνέχεια της ειδοποίησης Σύγκλησης Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης («ΕΓΣ») των μετόχων της Τράπεζας Κύπρου Δημόσια Εταιρία Λτδ («Εταιρία») η οποία θα πραγματοποιηθεί στα Κεντρικά Γραφεία της Εταιρίας (Οδός Στασίνου 51, Αγία Παρασκευή, Στρόβολος, Λευκωσία, Κύπρος), την Πέμπτη, 20η Νοεμβρίου 2014 και ώρα 09:00 π.μ., παρατίθενται πιο κάτω, οι υποψήφιοι για εκλογή στο Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρίας σύμφωνα με το Καταστατικό της Εταιρίας.

α) Υφιστάμενα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου που προσφέρονται επανεκλογή στην ΕΓΣ (σε αλφαβητική σειρά):

Όνομα Επίθετο

John Patrick Hourican
Vladimir Strzhalkovskiy
Ιωάννης Ζωγραφάκης
Μάριος Καλοχωρίτης

Σύντομα βιογραφικά σημειώματα, των υφιστάμενων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου που προσφέρονται για επανεκλογή, βρίσκονται στην ιστοσελίδα του Συγκροτήματος. http://www.bankofcyprus.com/el-GR/--/Investors-Relations-gr/-3/-/

β) Υποψήφιοι για τους οποίους έχει προταθεί ψήφισμα από μέτοχους της Εταιρίας για τον διορισμό τους ως μέλη στο Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρίας κατά την ΕΓΣ σύμφωνα με τις διατάξεις των Άρθρων 127Β και 134 του Περί Εταιρειών Νόμου. Τα ονόματα των συγκεκριμένων υποψηφίων έχουν ήδη ανακοινωθεί μέσου της πρόσκλησης για την ΕΓΣ ημερομηνίας 29 Οκτωβρίου 2014 (σε αλφαβητική σειρά):

Όνομα Επίθετο Προτείνων
Josef Ackermann Προτείνοντες Μέτοχοι1
Arne Berggren Προτείνοντες Μέτοχοι1
Maksim Goldman Προτείνοντες Μέτοχοι1
Wilbur Ross Προτείνοντες Μέτοχοι1
Χριστόδουλος Πατσαλίδης Προτείνοντες Μέτοχοι1
Μιχάλης Σπανός Προτείνοντες Μέτοχοι1

γ) Υποψήφιοι για τους οποίους έχει ληφθεί , μέχρι το κλείσιμο των εργασιών σήμερα, ειδοποίηση από μέτοχο για την πρόθεσή του να προτείνει, κατά την ΕΓΣ, την εκλογή του υποψηφίου στο Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρίας:

Όνομα Επίθετο Προτείνοντας
Ζαχαρίας Παλέξας Αντρέας Ελευθεριάδης

Σύντομα βιογραφικά σημειώματα, από τους υποψηφίους, θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του Συγκροτήματος. http://www.bankofcyprus.com/el-GR/--/Investors-Relations-gr/--1/---2014/----/

Σημειώνεται ότι η εκλογή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου τελεί υπό την αίρεση της έγκρισης της Κεντρικής Τράπεζας της Κύπρου ως προς την ικανοποίηση των κριτηρίων καταλληλότητας που προνοούνται στις σχετικές Οδηγίες της Κεντρικής Τράπεζας της Κύπρου αναφορικά με τη σύνθεση Διοικητικών Συμβουλίων.

Με την οριστικοποίηση της λίστας των υποψηφίων, έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Συγκροτήματος πρόσθετο έγγραφο διορισμού πληρεξούσιου αντιπροσώπου, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί από μετόχους που επιθυμούν να παρέχουν συγκεκριμένες οδηγίες στους πληρεξούσιους αντιπροσώπους που ήθελαν να διορίσουν για το πώς να ψηφίσουν σε κάθε ψήφισμα στην ΕΓΣ. (http://www.bankofcyprus.com/el-GR/--/Investors-Relations-gr/--1/---2014/1/)

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v