Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΥΔΑΠ: Παρουσίαση οικονομικών αποτελεσμάτων

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τρίτη 3 Απριλίου, στο κτίριο Διοίκησης της Εταιρείας, η παρουσίαση των ετήσιων οικονομικών αποτελεσμάτων της ΕΥΔΑΠ σε εκπροσώπους της χρηματιστηριακής αγοράς.

Στην εκδήλωση, παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος της ΕΥΔΑΠ κ. Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος, ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Ιωάννης Μπενίσης, καθώς και ανώτερα στελέχη της Εταιρείας. Παρουσιάστηκαν αναλυτικά τα οικονομικά αποτελέσματα του έτους καθώς και τα σημαντικά γεγονότα καθώς και των πρώτων μηνών του 2018.

Η συζήτηση που ακολούθησε, επικεντρώθηκε στο σημαντικό επενδυτικό πρόγραμμα της Εταιρείας, αναλύθηκαν διεξοδικά οι στόχοι, ο στρατηγικός σχεδιασμός, η βελτίωση της εταιρικής λειτουργίας και ο εκσυγχρονισμός που έχει πραγματοποιηθεί μέχρι σήμερα, ο σημαντικός κοινωνικός ρόλος της ΕΥΔΑΠ, καθώς επίσης και το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών που παρέχει. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην προοπτική επέκτασης της Εταιρείας κυρίως μέσω των έργων στην Ανατολική Αττική, τα οποία θα αυξήσουν τις συνδέσεις αποχέτευσης αλλά και μέσω της παραλαβής δημοτικών δικτύων ύδρευσης.

Ενημερώνεται το επενδυτικό κοινό ότι η παρουσίαση της Εταιρείας θα βρίσκεται αναρτημένη στον δικτυακό τόπο της ΕΥΔΑΠ (www.eydap.gr) στην ενότητα Σχέσεις με Επενδυτές.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v