Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

TRASTOR: Άρση προσωρινής αναστολής διαπραγμάτευσης

To Χρηματιστήριο Αθηνών κατόπιν απόφασης της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και σε συνέχεια των σημερινών ανακοινώσεων των εταιριών "PASAL Α.Ε. ΑΝΑΠΤΥΞΕΩΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ", "TRASTOR Α.Ε.Ε. ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ" και της σχετικής ανακοίνωσης της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, σύμφωνα με την οποία αναστέλλεται η συνέχιση της διαδικασίας της Δημόσιας Πρότασης της Τράπεζας Πειραιώς προς τους μετόχους της "TRASTOR Α.Ε.Ε. ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ", αποφάσισε την άρση της προσωρινής αναστολής διαπραγμάτευσης των μετοχών της εταιρίας "TRASTOR Α.Ε.Ε. ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ" και των προϊόντων δανεισμού με υποκείμενο τίτλο τις μετοχές της.

Η έναρξη της συνεχούς διαπραγμάτευσης των μετοχών της εταιρίας "TRASTOR Α.Ε.Ε. ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ", όπως και των προϊόντων δανεισμού της μετοχής αυτής, θα πραγματοποιηθεί σήμερα 10/10/2014 και ώρα 13.45.

Από τις 13.30 θα ξεκινήσει περίοδος συγκέντρωσης εντολών διάρκειας 15 λεπτών έως τις 13.45 ακριβώς, οπότε και θα πραγματοποιηθεί η δημοπρασία για τον υπολογισμό της τιμής ανοίγματος.

Στην συνέχεια οι μετοχές θα περάσουν σε φάση συνεχούς διαπραγμάτευσης μαζί με τις υπόλοιπες μετοχές της κατηγορίας «Κύριας Αγοράς».

Η ανακοίνωση της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς καθώς και των εταιριών είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα του Χ.Α.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v