Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: Μεταβολή ποσοστού μετόχου

Σε εφαρμογή των διατάξεων του Ν. 3556/2007 η Τράπεζα Πειραιώς («η Τράπεζα») ενημερώνει, κατόπιν της από 03.02.2015 ληφθείσας σχετικής γνωστοποιήσεως, ότι η εταιρεία The Capital Group Companies, Inc. κατέχει από την 02.02.2015, 206.018.051 δικαιώματα ψήφου που αντιστοιχούν σε ισάριθμες κοινές, ονομαστικές, μετά ψήφου, άυλες μετοχές (ήτοι ποσοστό 3,38% επί του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου της Τράπεζας) και παραστατικούς τίτλους δικαιωμάτων κτήσης μετοχών (Warrants), οι οποίοι, εφόσον ασκούντο πλήρως, θα αντιστοιχούσαν σε 95.879.308 δικαιώματα ψήφου (ήτοι ποσοστό 1,57% επί του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου της Τράπεζας).

Τα δικαιώματα ψήφου που ενσωματώνονται σε μετοχές και Warrants και αφορούσαν στην κατάσταση πριν την κρίσιμη συναλλαγή ανέρχονταν σε συνολικό ποσοστό 5,1%.

Τα δικαιώματα ψήφου που ενσωματώνονται σε μετοχές και Warrants και αφορούν στην κατάσταση μετά την κρίσιμη συναλλαγή έχουν ως εξής: o συνολικός αριθμός δικαιωμάτων ψήφου, που αντιστοιχούν σε ισάριθμες κοινές, ονομαστικές, μετά ψήφου, άυλες μετοχές και Warrants (εφ' όσον αυτά ασκούντο πλήρως) είναι 301.897.359 δικαιώματα ψήφου, ήτοι ποσοστό 4,95% επί του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου της Τράπεζας.

Πρόσθετες πληροφορίες:

Η Capital Group Companies, Inc. (''CGC'') είναι η μητρική εταιρεία της Capital Research and Management Company (''CRMC''). H CRMC είναι εταιρεία διαχείρισης επενδύσεων με έδρα τις Η.Π.Α, η οποία διαχειρίζεται την ομάδα αμοιβαίων κεφαλαίων American Funds.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v