Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Μεταβολή ποσοστού μετόχου

Η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ ΑΕ, με βάση το Ν. 3556/2007 και τις επ΄ αυτού εκδοθείσες εκτελεστικές αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς ανακοινώνει ότι έλαβε επιστολή - γνωστοποίηση την 5/5/2015 από την εταιρεία York Capital Management Global Advisors, LLC, την οποία η τελευταία υπέβαλε για λογαριασμό της εταιρείας York Global Finance Offshore BDH (Luxembourg) S.a.r.l., για την απόκτηση μετοχών και δικαιωμάτων ψήφου στην Εταιρεία ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ ΑΕ.

Σύμφωνα με την ως άνω επιστολή – γνωστοποίηση, η εταιρεία York Global Finance Offshore BDH (Luxembourg) S.a.r.l., είναι κατά ποσοστό 100% θυγατρική της York Global Finance Offshore BDH LLC, της οποίας ο βασικός διοικών μέτοχος είναι η εταιρεία York Global Finance Μanager LLC, η οποία με τη σειρά της ελέγχεται από την York Capital Management Global Advisors, LLC.

Πλέον συγκεκριμένα η γνωστοποιούσα εταιρεία ενημέρωσε την ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ ΑΕ ότι η York Global Finance Offshore BDH (Luxembourg) S.a.r.l., απέκτησε 5.765.117 μετοχές και δικαιώματα ψήφου, ήτοι ποσοστό 5,752% επί του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου της εταιρείας ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ ΑΕ την 5/5/2015 λόγω μετατροπής ομολογιών σε μετοχές και το ποσοστό μετοχών και δικαιωμάτων ψήφου, υπερβαίνει το όριο του 10% επί του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ ΑΕ.

Ημερομηνία συναλλαγής κατά την οποία το ποσοστό συμμετοχής ανέρχεται του 10%: 5/5/2015. Αριθμός μετοχών και ισάριθμων δικαιωμάτων ψήφου πριν τη συναλλαγή: 9.121.938 ήτοι ποσοστό 9,657% επί του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου της εταιρείας ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ ΑΕ. Αριθμός μετοχών και ισάριθμων δικαιωμάτων ψήφου μετά τη συναλλαγή: 14.877.055 ήτοι ποσοστό 14,853% επί του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου του αναπροσαρμοσμένου Μετοχικού Κεφαλαίου της εταιρείας ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ ΑΕ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v