Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

EUROBANK: Με κάτω του 5% η Wellington

Η Τράπεζα Eurobank Ergasias Ανώνυμη Εταιρεία (εφεξής «Eurobank»), γνωστοποιεί σύμφωνα με το άρθρο 7α (παρ. 6 περ. γ) του ν. 3864/2010 και με βάση τις σχετικές γνωστοποιήσεις που έλαβε από την εταιρεία Wellington Management Group LLP (εφεξής «Wellington»), τα ακόλουθα:

α) το ποσοστό των δικαιωμάτων ψήφου επί των κοινών μετοχών που κατείχε έμμεσα η Wellington επί του συνολικού αριθμού δικαιωμάτων ψήφου επί των κοινών μετοχών της Eurobank, εξαιρουμένων των δικαιωμάτων ψήφου του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (εφεξής «ΤΧΣ»), υπερέβη, στις 11 Δεκεμβρίου 2015, του ορίου του 5% επί του συνολικού αριθμού των δικαιωμάτων ψήφου επί των κοινών μετοχών της Eurobank, καθώς το ποσοστό των δικαιωμάτων ψήφου της Wellington διαμορφώθηκε σε 5,02%, που αντιστοιχεί σε 107.162.767 δικαιώματα ψήφου επί κοινών μετοχών της Eurobank.

β) το ποσοστό των δικαιωμάτων ψήφου επί των κοινών μετοχών που κατείχε έμμεσα η Wellington επί του συνολικού αριθμού των δικαιωμάτων ψήφου επί των κοινών μετοχών της Eurobank, εξαιρουμένων δικαιωμάτων ψήφου του ΤΧΣ, κατήλθε, στις 15 Δεκεμβρίου 2015, του ορίου του 5% επί του συνολικού αριθμού των δικαιωμάτων ψήφου επί κοινών μετοχών της Eurobank.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v