Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

FRIGOGLASS: Γνωστοποιήσεις συναλλαγών και μεταβολής ποσοστών

Αθήνα, 23 Νοεμβρίου 2017 – Σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 3556/2007 και κατόπιν των
γνωστοποιήσεων που έλαβε η Frigoglass A.B.E.E. (εφεξής η “Εταιρεία”) την 21.11.2017 από τον κ. Marc
Lasry και την Avenue Europe International Management GenPar, LLC, ο κ. Marc Lasry είναι απώτατος διαχειριστής (ultimate managing member) των επενδυτικών κεφαλαίων Avenue Europe International Management GenPar, LLC and Avenue Capital Management II GenPar, LLC τα οποία με τη σειρά τους ελέγχουν έμμεσα τα δικαιώματα ψήφου που αντιστοιχούν σε ποσοστό 11.683% των μετοχών της Εταιρείας (δηλαδή συνολικά 41.524.764 δικαιώματα ψήφου). Η απόκτηση των δικαιωμάτων ψήφου έλαβε χώρα την 16.11.2017.

Η πλήρης αλυσίδα ελεγχόμενων επιχειρήσεων μέσω των οποίων ουσιαστικά κατέχονται τα δικαιώματα
ψήφου, ξεκινώντας από τον απώτατο ελέγχοντα (φυσικό πρόσωπο ή νομικό πρόσωπο ή άλλη οντότητα)
είναι:

Σημειώσεις:
1 Η Avenue Europe International Management, L.P. και η Avenue Capital Management II, L.P. ελέγχονται από την Avenue Europe International Management GenPar, LLC και την Avenue Capital Management II Gen Par, LLC αντίστοιχα. Ο απώτατος διαχειριστής των επενδυτικών κεφαλαίων Avenue Europe International Management GenPar, LLC και Avenue Capital Management II Gen Par, LLC, που είναι οι γενικοί εταίροι, είναι ο Marc Lasry.
2 Η Avenue Europe International Management, L.P. ελέγχει τα δικαιώματα ψήφου των μετοχών της Εταιρείας που ανήκουν στα επενδυτικά κεφάλαια Avenue Europe Opportunities Master Fund, L.P., Avenue ASRS Europe
Opportunities Fund, L.P., Avenue Europe Special Situation Funds III (Euro), L.P. και Avenue Europe Special Situation Funds III (U.S.), L.P., υπό την ιδιότητα του διαχειριστή επενδύσεων σε καθένα από αυτά τα επενδυτικά κεφάλαια.
3 Η Avenue Capital Management II, L.P. ελέγχει τα δικαιώματα ψήφου των μετοχών της Εταιρείας που ανήκουν στα επενδυτικά κεφάλαια Avenue PPF Opportunities Fund, L.P. και Avenue – COPPERS Opportunities Fund, L.P., υπό την ιδιότητα του διαχειριστή επενδύσεων σε καθένα από αυτά τα επενδυτικά κεφάλαια.

Σύμφωνα με τις ανωτέρω γνωστοποιήσεις οι εν λόγω μετοχές είναι καταχωρημένες στον λογαριασμό του Συστήματος Άυλων Τίτλων (ΣΑΤ) που τηρεί η EOC Equity Ltd υπό την ιδιότητά της ως θεματοφύλακας.

Πληροφορίες
Frigoglass
Γιάννης Σταματάκος
Investor Relations Manager
Τηλ: +30 210 6165767
E-mail: [email protected]

Frigoglass

Η Frigoglass είναι στρατηγικός εταίρος των πιο γνωστών εταιρειών αναψυκτικών και ποτών σε ολόκληρο τον κόσμο. Η Frigoglass είναι σημαντικός παραγωγός σε παγκόσμιο επίπεδο της αγορά Επαγγελματικών Ψυγείων (ICM) και είναι ο βασικός προμηθευτής στον τομέα γυάλινης συσκευασίας στις αγορές υψηλής ανάπτυξης της Δυτικής Αφρικής.

Η Frigoglass διατηρεί μακροχρόνιες σχέσεις συνεργασίας με κορυφαίες εταιρείες από τον κλάδο αναψυκτικών και ποτών. Τα επαγγελματικά ψυγεία της Frigoglass σχεδιάζονται με βάση τις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε πελάτη, ώστε να ενισχύουν την εικόνα των προϊόντων του και να συμβάλλουν στην άμεση κατανάλωση τους. Την ίδια στιγμή, οι κορυφαίες, από πλευράς καινοτομίας, οικολογικές λύσεις της Frigoglass δίνουν τη δυνατότητα να πετύχουν φιλόδοξους στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης και να μειώσουν το αποτύπωμα διοξειδίου του άνθρακα.

Με μια πραγματικά παγκόσμια παρουσία, η Frigoglass έχει καθιερωθεί στις πιο ώριμες αγορές της Ευρώπης, ενώ παράλληλα εδραιώνει τη θέση της στις αναδυόμενες αγορές. Με οκτώ παραγωγικές μονάδες και ένα εκτεταμένο δίκτυο πωλήσεων και παροχής υπηρεσιών σε ολόκληρο τον κόσμο, υποστηρίζουμε τις ανάγκες των πελατών μας σε πέντε ηπείρους με υπηρεσίες υψηλής ποιότητας πριν και μετά την πώληση.

Όσον αφορά τη δραστηριότητα μας στον Κλάδο Υαλουργίας, το ενδιαφέρον μας επικεντρώνεται στις αγορές της Αφρικής και της Μέσης Ανατολής, οι οποίες αποτελούν βασικό στόχο της επενδυτικής στρατηγικής των πελατών μας. Καθώς ενδυναμώνουμε τη θέση μας ως κορυφαίοι προμηθευτές γυάλινων φιαλών και υλικών συσκευασίας, βοηθάμε τους πελάτες μας στη Δυτική Αφρική και τη Μέση Ανατολή να προσθέσουν επιπλέον αξία στα προϊόντα τους.

Για περισσότερες πληροφορίες, σας παρακαλούμε να επισκεφθείτε τη διεύθυνση: www.frigoglass.com.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v