Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ALPHA ASSET MANAGEMENT: Εκποίηση κλασματικών υπολοίπων

Η Alpha Asset Management Α.Ε.Δ.Α.Κ. (η «Εταιρία») ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι σε συνέχεια της από 21.6.2016 αποφάσεως του Διοικητικού Συμβουλίου, θα πραγματοποιηθεί την 27.06.2016 η εκποίηση 183 μεριδίων του Διαπραγματεύσιμου Αμοιβαίου Κεφαλαίου «Alpha ETF FTSE Athex Large Cap Μετοχικό». Τα εν λόγω μερίδια αφορούν στην άθροιση κλασματικών υπολοίπων που προέκυψαν από τη μείωση, λόγω συνενώσεως, του συνολικού αριθμού των υφισταμένων μεριδίων του, λόγω αναπροσαρμογής του επιπέδου τιμής του δείκτη FTSE/X.A. Large Cap (FTSE), από 6.030.903 σε 603.090 άυλα ονομαστικά μερίδια σε αναλογία ένα (1) νέο μερίδιο προς δέκα (10) παλαιά μερίδια.

Η εταιρία «Alpha Finance A.E.Π.Ε.Υ.» ορίσθηκε ως το μέλος του Χρηματιστηρίου Αθηνών, το οποίο θα διενεργήσει την εκποίηση σύμφωνα με τα οριζόμενα στην ισχύουσα νομοθεσία.

Η τιμή εκκινήσεως για την εκποίηση των μεριδίων δε θα έχει απόκλιση μεγαλύτερη από 5% της τιμής κλεισίματος της αμέσως προηγούμενης από την προκαθορισμένη για την εκποίηση ημερομηνία συνεδριάσεως του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Το καθαρό προϊόν της εκποιήσεως θα διανεμηθεί στους μεριδιούχους, που ήταν εγγεγραμμένοι στα αρχεία του Συστήματος Αυλων Τίτλων ως κάτοχοι μεριδίων κατά την 16.06.2016, με ευθύνη της Εταιρίας.

Η Εταιρία με νεώτερη ανακοίνωσή της θα ενημερώσει το επενδυτικό κοινό για το αποτέλεσμα της εκποιήσεως, καθώς και για τη διαδικασία εισπράξεως από τους μεριδιούχους του προϊόντος της εν λόγω εκποιήσεως.

Για κάθε επιπλέον διευκρίνιση ή πληροφορία, οι μεριδιούχοι μπορούν να επικοινωνούν με την Alpha Asset Management Α.Ε.Δ.Α.Κ. στο τηλ. 210 326 2948.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v