Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πτώση στις ασιατικές αγορές στη «σκιά» της Wall

Η χθεσινή πτώση στη Wall Street δημιουργεί αρνητικό κλίμα στις ασιατικές αγορές. Πιέσεις στις τεχνολογικές μετοχές μετά τα απογοητευτικά αποτελέσματα του αμερικανικού τεχνολογικού κλάδου.

Σε αρνητικό έδαφος κινούνται οι ασιατικές αγορές, στον απόηχο της χθεσινής πτώσης της Wall Street, ενώ το δολάριο υποχωρεί από τα υψηλά που άγγιξε στην αρχή της εβδομάδας. 

Σημαντικές απώλειες καταγράφουν οι τεχνολογικές μετοχές, μετά τα απογοητευτικά αποτελέσματα που ανακοινώθηκαν από αμερικανικές εταιρείες του κλάδου

Ο δείκτης MSCI Ασίας-Ειρηνικού εκτός Ιαπωνίας διευρύνει τις απώλειές του στο 1%, ενώ ο δείκτης Nikkei του Τόκιο έκλεισε με απώλειες 1,19% στις 20.593,67 μονάδες. 

Πτώση 1,49% για τον δείκτη ASX στις 5.603 μονάδες, 1,03% για τον Hang Seng στις 25.274 μονάδες και 0,91% για τον δείκτη Kospi στις 2.064 μονάδες. 

Περιορίζονται οι απώλειες στις αγορές της Κίνας, με την Σαγκάη μάλιστα να "γυρνά" σε θετικό πεδίο. Υψηλότερα κατά 0,1% ο δείκτης Shanghai Composite στις 4.021 μονάδες, ενώ χαμηλότερα κατά 0,39% διαμορφώνεται ο δείκτης CSI στις 4.149 μονάδες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v