Σταθεροποιητικά οι ασιατικές αγορές

Ήπιες μεταβολές στα ασιατικά χρηματιστήρια, με το βλέμμα στις πολιτικές εξελίξεις στην Ευρώπη. Μεταβλητότητα στις τιμές του πετρελαίου καθώς αμφισβητείται η δυνατότητα να υπάρξει συμφωνία με διάρκεια στην αυριανή συνάντηση του ΟΠΕΚ.

Η σταθεροποίηση του αμερικανικού δολαρίου και των κρατικών ομολόγων παγκοσμίως στηρίζουν τις ασιατικές αγορές, ενώ η προσοχή στρέφεται στην Ευρώπη, όπου το πολιτικό ρίσκο κάνει ξανά την εμφάνισή του, εν όψει του ιταλικού δημοψηφίσματος.

Μεταβλητότητα στις τιμές του πετρελαίου, εν μέσω αμφιβολιών πως η συνάντηση του ΟΠΕΚ αύριο Τετάρτη θα οδηγήσει σε μια συμφωνία με διάρκεια.

Ο δείκτης MSCI Ασίας-Ειρηνικού εκτός Ιαπωνίας παρουσιάζει οριακή διακύμανση, ενώ χαμηλότερα κατά 0,27% έκλεισε ο δείκτης Nikkei του Τόκιο στις 18.307 μονάδες,

Υποχώρηση 0,27% για τον δείκτη Hang Seng στις 22.778 μονάδες, 0,22% για τον ASX στις 5.520 μονάδες, ενώ αμετάβλητος στις 1.978 μονάδες παραμένει ο δείκτης Kospi. Υψηλότερα κατά 0,23% ο Shanghai Composite στις 3.284 μονάδες και κατά 0,85% ο CSI στις 3.564 μονάδες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v