Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ανοδικά οι ευρωαγορές

Τα εταιρικά αποτελέσματα και η ετυμηγορία της Κομισιόν για τις πρακτικές της Google στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Υποβάθμισε ο επικεφαλής της Fed τις ανησυχίες για τις οικονομικές επιπτώσεις ενός εμπορικού πολέμου.

Ανοδικά οι ευρωαγορές

Σε υψηλότερο επίπεδο κινούνται τα κυριότερα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια, με ώθηση από τα χθεσινά κέρδη της Wall Street, με τα εταιρικά αποτελέσματα αλλά και τις εξελίξεις στην υπόθεση της Google να βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

Η Κομισιόν παρουσιάζει σήμερα τα ευρήματα οκταετούς έρευνας για τα λειτουργικά συστήματα της Google για τα κινητά τηλέφωνα και ενδέχεται να επιβάλει στην αμερικανική εταιρεία το μεγαλύτερο ρυθμιστικό πρόστιμο που έχει επιβληθεί ποτέ.

Εν τω μεταξύ, χθες, ο επικεφαλής της Fed Τζερόουμ Πάουελ, μιλώντας στο Κογκρέσο, υποβάθμισε τις ανησυχίες για τις οικονομικές επιπτώσεις ενός εμπορικού πολέμου, σημειώνοντας πως, τελικά, αν ο Λευκός Οίκος καταφέρει να φέρει έναν κόσμο χαμηλότερων δασμών, αυτό θα ήταν θετικό για την οικονομία.

Από το «μέτωπο» των εταιρικών αποτελεσμάτων, σήμερα ανακοινώνονται τα μεγέθη των Akzonobel, Danske Bank, Ericsson, Novartis and Easyjet.

Αργότερα σήμερα ανακοινώνονται τα στοιχεία για τον πληθωρισμό Ιουνίου της ευρωζώνης και της Βρετανίας.

Ο δείκτης Stoxx 600 κινείται 0,3% υψηλότερα στις 386 μονάδες, κατά 0,4% ενισχύεται ο δείκτης FTSE 100 του Λονδίνου, κατά 0,4% ο δείκτης CAC του Παρισιού στις 5.441 μονάδες, ενώ ο δείκτης  DAX της Φρανκφούρτης κινείται 0,5% υψηλότερα στις 12.729 μονάδες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v