Σταθεροποιητικά οι ευρωαγορές

Societe Generale, Commerzbank, Generali, Lufthansa μεταξύ των εταιριών που ανακοίνωσαν αποτελέσματα. Στο επίκεντρο και οι γεωπολιτικές εξελίξεις.

Ήπιες μεταβολές στα κυριότερα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια, με την προσοχή των επενδυτών να είναι στραμμένη στα εταιρικά αποτελέσματα, ενώ παρακολουθούν επιφυλακτικά και τις εξελίξεις σε γεωπολιτικό επίπεδο, μετά τις δηλώσεις Αμερικανού γερουσιαστή περί πολέμου με τη Βόρεια Κορέα και τα δημοσιεύματα που φέρουν τον Ντόναλντ Τραμπ να ετοιμάζεται για λήψη απόφασης σε ότι αφορά τις εμπορικές πρακτικές της Κίνας.

Χθες, η Apple ανακοίνωσε καλύτερα του αναμενόμενου αποτελέσματα, δίνοντας ώθηση τόσο στον ασιατικό όσο και στον ευρωπαϊκό τεχνολογικό κλάδο, ενώ νωρίτερα σήμερα ανακοίνωσαν αποτελέσματα, μεταξύ άλλων, οι Societe Generale, Commerzbank, Generali, Lufthansa.

Ο δείκτης Stoxx 600 σταθεροποιείται στις 380 μονάδες, υψηλότερα κατά 0,1% κινείται ο δείκτης FTSE 100 στις 7.431 μονάδες, αμετάβλητος στις 5.127 μονάδες ο δείκτης CAC του Παρισιού, ενώ ο δείκτης DAX της Φρανκφούρτης ενισχύεται κατά 0,1%.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v