Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σταθεροποιητικά οι αγορές Λονδίνου-Δουβλίνου

Σε λίγο υψηλότερο επίπεδο έκλεισαν οι χρηματιστηριακές αγορές του Λονδίνου και του Δουβλίνου. Ημέρα... ξεκούρασης για τους επενδυτές στα υπόλοιπα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια. Με οριακά κέρδη έκλεισε το Τόκιο. Κλειστές οι αγορές ομολόγων.

Σταθεροποιητικά οι αγορές Λονδίνου-Δουβλίνου

Σε θετικό έδαφος έκλεισαν οι αγορές του Λονδίνου και του Δουβλίνου, οι μόνες δυο ευρωπαϊκές αγορές που δεν παρέμειναν σήμερα κλειστές λόγω της Πρωτομαγιάς. 

Ο δείκτης FTSE 100 του Λονδίνου έκλεισε 0,36% υψηλότερα στις 6.985,95 μονάδες, ενώ υψηλότερα κατά 0,33% ο δείκτης ISEQ του Δουβλίνου στις 6.067,08 μονάδες.

Στις άλλες αγορές, η επενδυτές έχουν σήμερα ημέρα... ξεκούρασης, λόγω του εορτασμού της Εργατικής Πρωτομαγιάς.

Οι αγορές σε Γερμανία, Γαλλία, Ισπανία, Ιταλία, Αυστρία, Βέλγιο, Ελβετία, Δανία, Φινλανδία, Σουηδία, Νορβηγία, Ελλάδα, Ισλανδία, Ολλανδία, Πορτογαλία καθώς και στην Ανατολική Ευρώπη παραμένουν σήμερα κλειστές, ενώ κλειστές παραμένουν και οι αγορές ομολόγων.

Συνεδριάσεις πραγματοποιούν μόνο η Βρετανία και η Ιρλανδία, που όμως θα κλείσουν τη Δευτέρα λόγω αργίας.

Νωρίτερα, με οριακά κέρδη έκλεισαν οι χρηματιστηριακοί δείκτες σε Τόκιο και Αυστραλία (που ήταν από τις λίγες ασιατικές αγορές που πραγματοποίησαν σήμερα συνεδρίαση), με τον δείκτη Nikkei να καταγράφει οριακά κέρδη 0,06% στα 19.531,63 μονάδες και τον δείκτη ASX να ενισχύεται κατά 0,43% στις 5.798,8 μονάδες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v