Χαμηλότερα οι τιμές του πετρελαίου

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις αναλυτών, η παραγωγή του OPEC εκτιμάται ότι μειώθηκε κατά 300.000 βαρέλια ημερησίως τον Νοέμβριο, στο χαμηλότερο επίπεδο από τον Μάιο, ενώ τα στοιχεία από τις ΗΠΑ εκτιμάται πως θα δείξουν μείωση των αμερικανικών αποθεμάτων κατά 3,5 εκατ. βαρέλια.

Ήπιες πιέσεις στην τιμή του πετρελαίου, καθώς οι προσδοκίες για μείωση των αμερικανικών αποθεμάτων και η παράταση των περιορισμών παραγωγής από τον OPEC και άλλες χώρες-παραγωγούς, αντισταθμίζουν την αυξανόμενη παραγωγή στις ΗΠΑ.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις αναλυτών που συμμετείχαν σε δημοσκόπηση του Reuters, η παραγωγή του OPEC εκτιμάται ότι μειώθηκε κατά 300.000 βαρέλια ημερησίως τον Νοέμβριο, στο χαμηλότερο επίπεδο από τον Μάιο, ενώ τα στοιχεία του Αμερικανικού Πετρελαϊκού Ινστιτούτου και της Υπηρεσίας Ενεργειακής Πληροφόρησης εκτιμάται πως θα δείξουν μείωση των αμερικανικών αποθεμάτων κατά 3,5 εκατ. βαρέλια.

Τα futures του αμερικανικού αργού υποχωρούν κατά 0,42% στα 57,23 δολάρια το βαρέλι και του Brent κατά 0,19% στα 62,33 δολάρια.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v