Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ράλι 2% για το Brent σε υψηλό 2,5 ετών

Η τιμή του συμβολαίου του πετρελαίου Brent παραδόσεως Ιουλίου έκλεισε με άνοδο 2% στα 64,690 δολάρια το βαρέλι.

Ισχυρή άνοδο σημείωσε το αργό τη Δευτέρα, με το Brent να σκαρφαλώνει στο υψηλότερο επίπεδο των τελευταίων δύο ετών μετά από το κλείσιμο μεγάλου αγωγού στη Βόρεια Θάλασσα.

Συγκεκριμένα, η τιμή του συμβολαίου του πετρελαίου Brent παραδόσεως Ιουλίου έκλεισε με άνοδο 2% στα 64,690 δολάρια το βαρέλι. Το επίπεδο αυτό είναι το υψηλότερο από τον Ιούλιο του 2015.

Στη Νέα Υόρκη, η τιμή του συμβολαίου της αμερικάνικης ποικιλίας του αργού κινήθηκε 1,1% υψηλότερα στα 57,99 δολάρια το βαρέλι.

Με απώλειες έκλεισαν οι τιμές του χρυσού τη Δευτέρα, παραμένοντας σε χαμηλό πέντε μηνών. Το πολύτιμο μέταλλο δέχθηκε πίεση από την άνοδο των αμερικάνικων μετοχών και το νέο άλμα του bitcoin.

H τιμή του συμβολαίου του χρυσού παραδόσεως Φεβρουαρίου διολίσθησε 0,1% στα 1.246,9 δολάρια ανά ουγκιά. Το κλείσιμο αυτό είναι το χαμηλότερο από τις 20 Ιουλίου, σύμφωνα με τα στοιχεία της FactSet.

Στα υπόλοιπα μέταλλα, η πλατίνα ενισχύθηκε 1% στα 892,8 δολάρια ανά ουγκιά, ενώ το παλλάδιο σημείωσε άνοδο 0,2% στα 998,75 δολάρια ανά ουγκιά.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v