Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Γ. Αλογοσκούφης: ”Θωρακισμένη η οικονομία”

Συνεργασία με τον υπουργό Οικονομίας Γ. Αλογοσκούφη είχε το πρωί στο Μέγαρο Μαξίμου ο Κ. Καραμανλής. Όπως μετέδωσε το ΑΠΕ, ο κ. Αλογοσκούφης δήλωσε μετά τη συνάντηση ότι συζήτησαν με τον πρωθυπουργό για την πορεία του μεταρρυθμιστικού έργου κατά το νέο έτος.

Γ. Αλογοσκούφης: ”Θωρακισμένη η οικονομία”
Συνεργασία με τον υπουργό Οικονομίας Γ. Αλογοσκούφη είχε το πρωί στο Μέγαρο Μαξίμου ο Κ. Καραμανλής.

Όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο κ. Αλογοσκούφης δήλωσε μετά τη συνάντηση ότι συζήτησαν με τον πρωθυπουργό για την πορεία του μεταρρυθμιστικού έργου της κυβέρνησης κατά το νέο έτος. ”Η ελληνική οικονομία είναι θωρακισμένη” είπε ο κ. Αλογοσκούφης.

”Όπως γνωρίζετε, το 2008 είναι μια κρίσιμη χρονιά για την υλοποίηση του κυβερνητικού προγράμματος για την ανάπτυξη, την απασχόληση και την κοινωνική συνοχή, λόγω και των αβεβαιοτήτων που υπάρχουν στην παγκόσμια οικονομία. Η ελληνική οικονομία είναι θωρακισμένη και με τα μέτρα πολιτικής τα οποία εφαρμόζει η Κυβέρνηση τα τελευταία χρόνια, και με τον Προϋπολογισμό ο οποίος ψηφίστηκε στη Βουλή.

Θα συνεχίσουμε το μεταρρυθμιστικό μας πρόγραμμα και για την εξυγίανση του ευρύτερου δημόσιου τομέα και για την ανάπτυξη και για την απασχόληση” σημείωσε ο υπουργός.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v