Θ. Βενιάμης: Απορρίπτει τις κατηγορίες για ΟΤΕ

Απορρίπτει ο Πρόεδρος της EΕΕ κ. Θεόδωρος Βενιάμης την κατηγορία που του απηύθυνε η 2η Τακτική Ανακρίτρια στο πλαίσιο άσκησης δίωξης κατά των μελών των διοικήσεων του ΟΤΕ, όπως μετέδωσε το TheSeaNation.

Θ. Βενιάμης: Απορρίπτει τις κατηγορίες για ΟΤΕ
Απορρίπτει ο Πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών κ. Θεόδωρος Βενιάμης, σε ότι τον αφορά, την κατηγορία της απιστίας κατά συναυτουργία και κατ΄ εξακολούθηση που του απηύθυνε η 2η Τακτική Ανακρίτρια κυρία Βασιλική Μπάστα στο πλαίσιο της άσκησης δίωξης κατά των μελών των διοικήσεων του ΟΤΕ κατά την περίοδο 2004-2005 στις οποίες μετείχε, όπως μετέδωσε το TheSeaNation.

Συγκεκριμένα, η ανακρίτρια στη δίωξη της αναφέρει ότι οι τότε διοικήσεις του ΟΤΕ με αποφάσεις τους ενέκριναν υπέρ προμηθευτών του Οργανισμού της περιόδου εκείνης, συμβάσεις τεχνικής υποστήριξης, επιβαρύνοντας αδικαιολόγητα τον ΟΤΕ κατά 54 εκατ. Ευρώ.

Ο κ. Βενιάμης μιλώντας στο TheSeaNation αναφορικά με το θέμα αυτό τονίζει ότι την πρώτη φορά που το θέμα αυτό ήρθε στη διοίκηση του ΟΤΕ προς συζήτηση ο ίδιος μειοψήφησε.

Το θέμα όμως επανήλθε αργότερα και τότε ψήφισε υπέρ της σύναψης συμβάσεων το περιεχόμενο των οποίων όμως όφειλαν να καθορίσουν οι αρμόδιες διευθύνσεις του ΟΤΕ καθώς και η τότε διοίκηση του.

«Αναγνώρισα», είπε ο κ. Βενιάμης, «την αναγκαιότητα ύπαρξης συμβάσεων για το θέμα αυτό, πλην όμως για το περιεχόμενο τους υπεύθυνες ήσαν οι αρμόδιες τεχνικές υπηρεσίες».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v