Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

K. Kαραμανλής: Δεν πάω σε πρόωρες εκλογές

Το ενδεχόμενο πρόωρης προσφυγής στις κάλπες απέκλεισε ο πρωθυπουργός, Κ. Καραμανλής σε συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε τη λήξη εργασιών του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

K. Kαραμανλής: Δεν πάω σε πρόωρες εκλογές
Το ενδεχόμενο πρόωρης προσφυγής στις κάλπες απέκλεισε ο πρωθυπουργός, Κ. Καραμανλής σε συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε τη λήξη εργασιών του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.  

"Είπα, επαναλαμβάνω και μένω σε αυτή την άποψη: Δεν έχω καμία πρόθεση να πάω σε εκλογές. Καθαρές κουβέντες! Ό,τι έχω πει ισχύει" τόνισε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός. 

Ακόμη, σημείωσε ότι θα στηρίξει για δεύτερη θητεία τον σημερινό Πρόεδρο της Δημοκρατίας, κ. Κάρολο Παπούλια.

Παράλληλα, ερμηνεύοντας το "μήνυμα" των Ευρωεκλογών, επεσήμανε: "Ναι, έχουμε ανάγκη ταχύτερης, αποτελεσματικότερης παραγωγής έργου, ταχύτερης προώθησης των μεταρρυθμίσεων. Να σκύψουμε πιο πολύ στα προβλήματα της καθημερινότητας του πολίτη. Πράγματι, αυτό ενέχει και το στοιχείο της αυτοκριτικής ή πάντως σίγουρα της πίεσης, της παρότρυνσης, του ταρακουνήματος να δουλέψουμε περισσότερο και πιο αποτελεσματικά. Και μάλιστα σε μια περίοδο που αντιμετωπίζουμε, όπως όλοι ξέρουμε, τις ιδιαίτερες δυσμενείς συνθήκες μιας μεγάλης κρίσης, που απαιτεί ιδιαίτερη προσπάθεια για να μπορέσουμε να βγούμε, με τις δυνατόν λιγότερες συνέπειες".



ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v