Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέος CEO στον Οργανισμό Λιμένος Λαυρίου

Από τα τέλη Μαϊου ορίσθηκε Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένος Λαυρίου, ο Αντινομάρχης και Πολιτικός Μηχανικός κος Πάρης Ευαγγελίου.

Νέος CEO στον Οργανισμό Λιμένος Λαυρίου
Από τα τέλη Μαϊου ορίσθηκε Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένος Λαυρίου, ο Αντινομάρχης και Πολιτικός Μηχανικός κος Πάρης Ευαγγελίου.

Πρόκειται για μια επιλογή, που έγινε μετά από την ανοικτή διαδικασία προκύρηξης της θέσης και συνεντεύξεων. Η καλή γνώση των αναγκών της περιοχής, η επαγγελματική του εμπειρία σε συνδυασμό με την επιστημονική του κατάρτιση αποτέλεσαν τα κύρια σημεία για αυτή την επιτυχία.

Σε δήλωσή του μετά την ανάλειψη των καθηκόντων του ο νέος Διευθύνων Σύμβουλος
κος Ευαγγελίου είπε:

«είναι μεγάλη τιμή για μένα αυτή η επιλογή. Το λιμάνι του Λαυρίου χρειάζεται άμεση οργάνωση και προγραμματισμό ώστε να ανταποκριθεί και να αναδειχθεί ως πόλος έλξης της Ελληνικής ακτοπλοιας. Σήμερα που ο Πειραιάς αλλάζει, το Λιμάνι του Λαυρίου πρέπει να αναδειχθεί ακόμη περισσότερο αποκομίζοντας τα μεγαλύτερα δυνατά οφέλη
για την περιοχή και τους κατοίκους της.

Η βελτίωση των παροχών τόσο στην ακτοπλοια όσο και στα σκάφη αναψυχής, το περιβάλλον και η ασφάλεια του λιμένα, η ανάπτυξη του κλάδου της κρουαζιέρας καθώς και η ανάπτυξη εμπορικών και παράλληλων τουριστικών δραστηριοτήτων είναι οι βασικοί άξονες στους οποίους πρέπει να οργανώσουμε το Λιμάνι του Λαυρίου.

Η άφιξη του προαστιακού σιδηροδρόμου στο λιμάνι μας, στο προσεχές μέλλον είναι λογικό ότι μας κατατασει πολύ ψηλα στην συνείδηση του καταναλώτη- ταξιδιώτη-τουρίστα.
Η περιοχή του Λαυρίου και της γενικότερης Λαυρεωτικής εμφανίζει όλα τα χαρακτηριστικά και μπορεί να πρωτοστατήσει στα ναυτιλιακά και τουριστικά δρώμενα της Μεγαλούπολης.

Το Λαύριο είναι στο κέντρο των εξελίξεων και είναι στο χέρι μας να εκμεταλλευτούμε με το καλύτερο δυνατό τρόπο – για σήμερα και αύριο- τις ευκαιρίες που μας δίνονται.
Ολη αυτή η ανάπτυξη που οραματιζόμαστε μαζί με το Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας Αιγαιου και Νησιωτικής Πολιτικής και ειδικότερα με την Γεν. Γραμματεια Λιμένων και Λιμενικής Πολιτικής είναι οι βασικοί μου άμεσοι στόχοι που θα φέρουν έσοδα αλλά και νέες θέσεις εργασίας στην περιοχή.

Ξέρουμε- μπορούμε και θα το κάνουμε για το μέλλον όλης της Ανατολικής Αττικής.»

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v